Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μπαρούτι» η Δυτική Όχθη: Νεκρός Ισραηλινός στρατιώτης - Συγκρούσεις κατά τη μεταφορά της σορού της δημοσιογράφου του Al Jazeera

Στην πόλη Τζενίν, στη βόρεια Δυτική Όχθη, έπεσε νεκρός ο Ισραηλινός στρατιώτης - Σε αυτήν την πόλη πυροβολήθηκε στο κεφάλι και η ανταποκρίτ...



Στην πόλη Τζενίν, στη βόρεια Δυτική Όχθη, έπεσε νεκρός ο Ισραηλινός στρατιώτης - Σε αυτήν την πόλη πυροβολήθηκε στο κεφάλι και η ανταποκρίτρια του Al Jazeera - Έκρυθμο σκηνικό στον περίβολο του νοσοκομείου Σαν Ζοζέφ της Ιερουσαλήμ κατά την έξοδο του φερέτρου με τη σορό της Σιρίν Αμπού Άκλεχ

Ενώ ξέσπασαν σφοδρές συγκρούσεις κατά τη μεταφορά της σορού της δημοσιογράφου του Al Jazeera, Ισραηλινός στρατιώτης υπέκυψε στα τραύματά του και έπεσε νεκρός, σύμφωνα με αναφορές ξένων μέσων ενημέρωσης, από επιδρομή κοντά στην πόλη Τζενίν, στη βόρεια Δυτική Όχθη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού δικτύου στα παλαιστινιακά εδάφη δολοφονήθηκε «εν ψυχρώ» από τις ισραηλινές δυνάμεις την ώρα που κάλυπτε συγκρούσεις στη Τζενίν.

Η Σιρίν Αμπού Άκλεχ πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Χιλιάδες Παλαιστίνιοι συγκεντρώθηκαν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και στην ανατολική Ιερουσαλήμ για να αποτίσουν φόρο τιμής στη γυναίκα που πυροβολήθηκε.

Έκρυθμο ήταν, την Παρασκευή, το σκηνικό στον περίβολο του νοσοκομείου Σαν Ζοζέφ της Ιερουσαλήμ κατά την έξοδο του φερέτρου με τη σορό της δημοσιογράφου Σιρίν Αμπού Άκλεχ όταν η ισραηλινή αστυνομία διέλυσε το πλήθος που κρατούσε παλαιστινιακές σημαίες, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου και τοπικά ΜΜΕ.

Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου είδαν τις ισραηλινές δυνάμεις να εισορμούν στον περίβολο του νοσοκομείου στην κατεχόμενη και προσαρτημένη Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Δεν έχει προσδιοριστεί η προέλευση των πυρών που σκότωσαν τη δημοσιογράφο, λένε οι Ισραηλινοί

Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε σήμερα πως δεν είναι δυνατό προσώρας να προσδιοριστεί η προέλευση των πυρών που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο της Παλαιστίνιας δημοσιογράφου του Αλ Τζαζίρα Σιρίν Αμπού Άκλεχ, που είχε επίσης και την αμερικανική υπηκοότητα, κατά τη διάρκεια ισραηλινής επιδρομής στη Δυτική Όχθη προχθές Τετάρτη, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της έρευνάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.