Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία του 7χρονου που πέθανε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Πήγε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση - Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο «αντίο» - Ο θείος του μικρού αγοριού μιλά στο protothema.gr...









Πήγε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση - Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο «αντίο» - Ο θείος του μικρού αγοριού μιλά στο protothema.gr: Οι γιατροί έδωσαν τρεις ώρες μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή αλλά ο Μάριος «έφυγε» για πάντα

Το τελευταίο «αντίο» στον μικρό Μάριο, θα πουν σήμερα το απόγευμα, η οικογένειά του, φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν τη ξαφνική απώλεια του παιδιού.

Το αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο χθες το μεσημέρι με τους γιατρούς να δίνουν «μάχη»για να το κρατήσουν στη ζωή χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρνουν.

«Οι γιατροί έδωσαν τρεις ώρες μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή αλλά ο Μάριος «έφυγε» για πάντα. Είχε κάνει και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πριν λίγο καιρό αλλά όλα έγιναν τόσο γρήγορα κι ο πόνος μας είναι μεγάλος» λέει στο protothema.gr ο θείος του μικρού Μάριου.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, ο μικρός είχε πυρετό με αποτέλεσμα να μεταφέρει το παιδί του με ασθενοφόρο, την Τρίτη το πρωί στα επείγοντα του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Όπως λέει, ο ίδιος, ο Μάριος είχε ήδη αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του, με τους γιατρούς να κάνουν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να το σώσουν. Μάταια, όμως... Ο Μάριος «έφυγε» από τη ζωή και η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει απαντήσεις για τη ξαφνική απώλεια του παιδιού.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Ιπποκράτειο, Γιώργος Δόντσιος,το επτάχρονο παιδί προσήλθε το πρωί της Τρίτης στα εξωτερικά ιατρεία της παιδιατρικής, με υψηλό πυρετό και σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση.

«Κατά τη διάρκεια της ανάνηψης από τους παιδιάτρους και τους παιδοεντατικολόγους του νοσοκομείου, έριξε κορεσμό, αιματοκρίτη και, τελικά, μετά από περίπου δυόμιση ώρες προσπαθειών δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή», τόνισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μεταξύ των συμπτωμάτων που είχε εκδηλώσει το επτάχρονο παιδί ήταν και οι έντονοι πόνοι στην κοιλιακή χώρα.

Μυστήριο με τον θάνατο 3χρονου κοριτσιού

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες ακόμη ένα τρίχρονο κοριτσάκι «έφυγε» από τη ζωή, από αίτια που ακόμα διερευνώνται, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το κοριτσάκι, είχε εισαχθεί αρχικά την Μεγάλη Τρίτη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και στις 30 Απριλίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο, όπου και τελικά μέσα σε 2,5 ώρες κατέληξε.

Το κοριτσάκι είχε πρήξιμο στον αριστερό αστράγαλο και πονούσε το χέρι του. Το βράδυ ανέβασε πυρετό και στις 19 Απριλίου μεταφέρθηκε στο Παπαγεωργίου. Μέχρι και τις 30 Απριλίου οπότε και κατέληξε στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου δεν είχε βγει διάγνωση.

Οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας - Τριανδρίας. Όπως καταγγέλλουν μάλιστα, σύμφωνα με το thestival, τις περισσότερες ημέρες είχαν αναλάβει την παρακολούθηση του παιδιού ειδικευόμενοι γιατροί.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.