Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο Δάκης σε ηλικία 79 ετών

Ο Δάκης αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, γι αυτό και νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική στα βόρεια προάστια. Το κανονικό του όνομα ήτα...





Ο Δάκης αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, γι αυτό και νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική στα βόρεια προάστια.

Το κανονικό του όνομα ήταν Βρασίδας Χαραλαμπίδης, και άφησε εποχή στο ελληνικό τραγούδι με μεγάλες επιτυχίες που τραγουδιούνται ακόμα και σήμερα.

Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1943 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Το 1963 ήρθε στην Ελλάδα και σχεδόν ένα χρόνο μετά ξεκινά να τραγουδά σε χώρους διασκέδασης και θεαμάτων.

Έχει τραγουδήσει στίχους στιχουργών όπως Πυθαγόρας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μάνος Ελευθερίου, Δημήτρης Ιατρόπουλος, Σώτια Τσώτου, Ξενοφώντας Φυλέρης, Θάνος Σοφός, Ρόνη Σοφού κ.ά.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η Λουκίλα Καρρέρ.

Ο γνωστός τραγουδιστής πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία τους τελευταίους μήνες. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η Λουκίλα Καρρέ

«Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου. Εσύ που μας εκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια, τόσα καλοκαίρια. Ξεκουράσου, θα σ’αγαπω πάντα… Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα με δίχως ένα σύννεφο, με δίχως στεναχώρια... Αλλ' όμως δε με ζέστανε ο ήλιος του», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Ο Δάκης νοσηλευόταν από τα τέλη Απριλίου καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί.

Σε παλιότερη του συνέντευξη, ο Δάκης είχε μιλήσει για την περιπέτεια υγείας του. «Όταν με ενημέρωσαν πως έχω καρκίνο δεν φοβήθηκα. Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής… Εντάξει, πέρασαν τρία χρόνια», είχε πει στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.