Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αιδηψός: Για μεταφορά 67 κιλών κάνναβης είχε συλληφθεί ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι

Σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών (67 κιλών ακατέργαστης κάνναβης) είχε εμπλακεί ο 30χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη στην Αιδηψό για το αδ...









Σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών (67 κιλών ακατέργαστης κάνναβης) είχε εμπλακεί ο 30χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη στην Αιδηψό για το αδίκημα της κακοποίησης ζώου.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για υπόθεση του 2017 όταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας του είχαν περάσει χειροπέδες, ενώ είχε κρατηθεί προσωρινά και στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Ο συγκεκριμένος που συνελήφθη χθες στην Αιδηψό είναι σεσημασμένος. Πριν πέντε χρόνια για σημαντική ποσότητα ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης και τώρα τα βίαια ένστικτά του θέλησε να τα ξεσπάσει με αυτό τον τρόπο σε ένα ζωάκι», σχολίασε για το θέμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα.

Η σύλληψή του χθες για την κακοποίηση της γάτας έγινε στα πλαίσια του αυτοφώρου, με τον ίδιο να προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς, ισχυριζόμενος προανακριτικά πως δεν έκανε κάτι κακό και ότι είδαμε στο βίντεο ήταν μια πλάκα.

Ο 30χρονος το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.