Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιταλία: Σε 6ετή φυλάκιση για σεξουαλική βία σε ανήλικο με τον οποίο έκανε και παιδί καταδικάστηκε 34χρόνη καθηγήτρια

Oι δικαστές της Φλωρεντίας αποφάσισαν επίσης ότι η καθηγήτρια θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ στον 17χρονο, πλέον, νέο ...









Oι δικαστές της Φλωρεντίας αποφάσισαν επίσης ότι η καθηγήτρια θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ στον 17χρονο, πλέον, νέο και 20.000 ευρώ στους γονείς του

Το εφετείο της Φλωρεντίας καταδίκασε σήμερα μια 34χρονη σε φυλάκιση 6 ετών και 5 μηνών. Η γυναίκα είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν ανήλικο -- τότε 13 ετών -- στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα Aγγλικών. Όταν το αγόρι έγινε 14 ετών, η καθηγήτρια έμεινε έγκυος και γεννήθηκε ένα αγοράκι, την πατρότητα του οποίου προσφέρθηκε να αναγνωρίσει ο σύζυγός της.

Η 34χρονη καταδικάσθηκε για άσκηση σεξουαλικής βίας σε ανήλικο. Σε αντίθεση με την πρωτοβάθμια δικαστική απόφαση, το εφετείο της Φλωρεντίας αποφάνθηκε ότι ο σύζυγός της - ο οποίος σε πρώτη φάση είχε δώσει το επώνυμό του στο παιδί - δεν φέρει καμία ποινική ευθύνη.

Για να καθοριστεί με βεβαιότητα η πατρότητα του παιδιού, οι δικαστικές αρχές είχαν διατάξει τη διενέργεια τεστ DNA. H ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο 14χρονος μίλησε για τον συγκεκριμένο δεσμό με τον προπονητή του σε ομάδα ποδοσφαίρου.

Oι δικαστές της Φλωρεντίας αποφάσισαν επίσης ότι η καθηγήτρια θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ στον 17χρονο, πλέον, νέο και 20.000 ευρώ στους γονείς του.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, εκτός από τη σωματική βία, η καταδικασθείσα άσκησε και σημαντική ψυχολογική βία, από τη στιγμή που απείλησε επανειλημμένα τον έφηβο ότι, αν χωρίζανε, θα αυτοκτονούσε, ενώ παρακολουθούσε συνεχώς και τη σελίδα του στο Facebook για να βεβαιωθεί ότι δεν είχε δεσμό και δεν έβγαινε με κάποια συμμαθήτριά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.