Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε» ισχυρίζεται ο σύζυγος της 43χρονης

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη στυγερή γυναικοκτονία στην Καβάλα. Θύμα η 43χρονη φαρμακοποιός και δράστης ο ηλικίας 55 ετ...






Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη στυγερή γυναικοκτονία στην Καβάλα. Θύμα η 43χρονη φαρμακοποιός και δράστης ο ηλικίας 55 ετών σύζυγός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της Παρασκευής (06.05.2022), ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τον προσέβαλε. Πλέον, η έννοια όλων είναι στα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας έξι και 10 ετών.

Ο 55χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Καβάλα έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου όπου σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του, να προσπαθεί να τραυματίσει τον εαυτό του στα χέρια και στον λαιμό του με αιχμηρά αντικείμενα για σχεδόν εφτά ολόκληρες ώρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 55χρονος, από τη στιγμή της δολοφονίας της συζύγου του μέχρι και περίπου στις 12:30 το βράδυ, βρισκόταν μέσα στο φαρμακείο της νεκρής φαρμακοποιού και δεν βγήκε από τον χώρο…

Στη συνέχεια γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.

Υπενθυμίζεται ότι το νήμα της ζωής της 43χρονης κόπηκε βίαια το απόγευμα της Πέμπτης (05.05.2022), μεταξύ 16:30 με 17:00 το απόγευμα. Ως γνωστόν, από την ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαιώθηκε ότι η αιτία θανάτου της γυναίκας είναι ο στραγγαλισμός.

Το θύμα έφερε εκδορές στην τραχηλική χώρα από τα νύχια και τα δάκτυλα του δράστη. Επιπλέον, είχε κάταγμα υοειδούς οστού, τραύμα το οποίο είναι σύνηθες στις περιπτώσεις στραγγαλισμού.

Η κηδεία της 43χρονης θα γίνει στον Αμυγδαλεώνα την Κυριακή (08.05.2022).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.