Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Και λίγα είναι... Ηράκλειο: 4 χρόνια φυλακή για τον 23χρονο που ξυλοκόπησε την ίδια τη μητέρα του

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον 23χρονο από το Ηράκλειο ο οποίος δεν δίστασε να χτυπήσει άγρια τη μητέρα του. Η βάναυση επίθεση ...





Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον 23χρονο από το Ηράκλειο ο οποίος δεν δίστασε να χτυπήσει άγρια τη μητέρα του. Η βάναυση επίθεση έγινε μέρα – μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στο Ηράκλειο όπου οδηγήθηκε ο 23χρονος δράστης, τού επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστολή. Ο 23χρονος, θα επιστρέψει – όπως σημειώνει το ekriti.gr – πίσω από τα κάγκελα, καθώς είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, εκτίοντας ποινή για τον ίδιο λόγο!

Ηράκλειο: Τον βρήκαν από… βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι όπου διέμενε η γυναίκα μετά από αξιοποίηση του υλικού βίντεο από κάμερα διπλανού καταστήματος, η οποία κατέγραψε το περιστατικό.

Στο βίντεο ο νεαρός φαίνεται αρχικά να κυνηγά τη μητέρα του και στη συνέχεια να τη χτυπά με μπουνιές στο πρόσωπο. Αμέσως μετά την επίθεση ο 23χρονος προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο συνελήφθη λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.