Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έντι Ράμα: Τον έδιωξαν από πτήση της Lufthansa γιατί δεν φορούσε μάσκα

Ένα άγνωστο περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητα η εφημερίδα Der Spiegel με τον πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα. Συγκεκριμένα, ό...







Ένα άγνωστο περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητα η εφημερίδα Der Spiegel με τον πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Ράμα αναγκάστηκε να κατέβει από πτήση της Lufthansa γιατί αρνιόταν να φορέσει μάσκα.

Το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» ανέφερε την Παρασκευή ότι η ομοσπονδιακή αστυνομία συνόδευσε τον Αλβανό πρωθυπουργό εκτός αεροσκάφους «μετά από διαμάχη για τη μάσκα», όπου μεταξύ άλλων γράφει πως «ο Έντι Ράμα προκάλεσε σκάνδαλο, κατά τη διάρκεια του τέταρτου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς δεν ήθελε να φορέσει μάσκα. Όταν και ο πιλότος απέτυχε να επιλύσει τη διαμάχη, ήρθε η αστυνομία».

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Δεκεμβρίου του 2021 στην πτήση Φρανκφούρτη – Ντιτρόιτ.

Ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού αερομεταφορέα, Κάρστεν Σπορ, τάχθηκε υπέρ της απόφασης του προσωπικού της Lufthansa να απομακρύνει τον Αλβανό πρωθυπουργό από την υπερατλαντική πτήση, αφού «αρνήθηκε επανειλημμένα να φορέσει προστατευτική μάσκα στο αεροσκάφος».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της αλβανικής κυβέρνησης, Έντρι Φούγκα, δεν διέψευσε το συμβάν, αλλά με ανάρτησή του στο Twitter υποστήριξε ότι ο Ράμα προκλήθηκε από το προσωπικό του αεροπλάνου και ότι η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.