Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

H Γαλλία απελαύνει έξι Ρώσους κατασκόπους: «Επιχειρούσαν υπό διπλωματική κάλυψη»

Η Γαλλία κήρυξε έξι Ρώσους πράκτορες που παρουσιάζονταν ως διπλωμάτες «ανεπιθύμητα πρόσωπα» νωρίτερα τη Δευτέρα (4/11) έπειτα από έρευνα τω...









Η Γαλλία κήρυξε έξι Ρώσους πράκτορες που παρουσιάζονταν ως διπλωμάτες «ανεπιθύμητα πρόσωπα» νωρίτερα τη Δευτέρα (4/11) έπειτα από έρευνα των υπηρεσιών πληροφοριών εσωτερικού οι οποίες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα πρόσωπα αυτά εργάζονταν κατά των εθνικών συμφερόντων της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών: «Έπειτα από πολύ μακρά έρευνα, η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Ασφάλειας (DGSI) αποκάλυψε την Κυριακή 10 Απριλίου μια παράνομη επιχείρηση που διενεργήθηκε από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες στο έδαφός μας».

Το ΥΠΕΞ σημειώνει, ακολούθως, πως: «Έξι Ρώσοι πράκτορες που επιχειρούσαν υπό διπλωματική κάλυψη και των οποίων οι δραστηριότητες απέδειξαν το αντίθετο για τα εθνικά μας συμφέροντα, κηρύχθηκαν ανεπιθύμητα πρόσωπα».

Δε δόθηκαν περισσότερες διευκρινίσεις.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράρ Νταρμαρέν χαιρέτισε αυτή την «αξιοσημείωτη επιχείρηση αντικατασκοπείας» στον λογαριασμό του στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.