Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγ.Παντελεήμονας: Συνελήφθη ζευγάρι για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο- Υγειονομική «βόμβα» το διαμέρισμα της οικογένειας

Σε διαμέρισμα γεμάτο κατσαρίδες διέμενε μητέρα με το σύντροφό της και το τρία ανήλικα παιδιά της, τα οποία ζούσαν σε άθλιες συνθήκες και βί...









Σε διαμέρισμα γεμάτο κατσαρίδες διέμενε μητέρα με το σύντροφό της και το τρία ανήλικα παιδιά της, τα οποία ζούσαν σε άθλιες συνθήκες και βίωναν κακοποίησης από τον κακοποιητή πατέρα τους

Τρία παιδιά ζούσαν ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια, με ακαθαρσίες σε άθλιες υγειονομικές συνθήκες, δε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, με κακοποιητές τη μητέρα και το σύντροφό της, με βία σε βάρος τους.

«Ο πατέρας ερχόταν, έτρωγε ξύλο και έφευγε»

Οι γείτονες είχαν αντιληφθεί ότι ο βιολογικός πατέρας των τριών ανηλίκων, επέστρεφε στο διαμέρισμα ασκούσε βία στα παιδιά τα οποία διέμεναν με τη μητέρα και το σύντροφό της και αποχωρούσε.

Την περασμένη Τρίτη (05/04) ζευγάρι που είχε διακρίνει σε επαιτεία το ένα από τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας, αναζήτησε το διαχειριστή της πολυκατοικίας, καθώς ήθελαν να βοηθήσουν τα ανήλικα παιδιά. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα διαπίστωσαν ότι οι συνθήκες είναι υγειονομική “βομβα” και προχώρησαν σε καταγγελία στο Τ.Α Αγίου Παντελεήμονα.

Το ζευγάρι – η 30χρονη μητέρα και ο 54χρονος σύντροφος της- συνελήφθη (07/04), κατηγορούμενοι για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και απλές σωματικές βλάβες, ενώ ο σύντροφος της μητέρας κατηγορείται – επιπρόσθετα – για βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για ενδοοικογενειακή βία και μία για εκμετάλλευση ανηλίκου σε επαιτεία.

Οι Αστυνομικοί του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, σε εξέταση καταγγελίας (06/04) διαπίστωσαν ότι στο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα, διαβιούν σε επικίνδυνες για την υγεία τους συνθήκες τρία ανήλικα παιδιά, μαζί με  τη μητέρα τους και το σύντροφό της. Σύμφωνα με την καταγγελία, η μητέρα των ανηλίκων τα χρησιμοποιούσε και τα εξωθούσε σε επαιτεία στο Μοναστηράκι. Ο 54χρονος σύντροφος της μητέρας στην παρουσία των ενστόλων επιτέθηκε με σωματική βία στους Αστυνομικούς για να τους αποτρέψει να μπουν στο διαμέρισμα.

Σε αυτοψία στο χώρο του διαμερίσματος, εξακριβώθηκε, ότι οι συνθήκες διαβίωσης των ανηλίκων ήταν επικίνδυνες για την υγεία τους και το ζευγάρι, συνελήφθησαν.
Τα τρία ανήλικα, με εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων» για Ιατροδικαστική εξέταση.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.