Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: «Επικίνδυνη η Ρούλα, δίνει εντολές στους ανθρώπους έξω»... λέει στενή φίλη της 33χρονης

Ανοίγουν στόματα, πλέον, στην Πάτρα για την Ρούλα Πισπιρίγκου και την προσωπικότητά της. Η 33χρονη βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό,...









Ανοίγουν στόματα, πλέον, στην Πάτρα για την Ρούλα Πισπιρίγκου και την προσωπικότητά της. Η 33χρονη βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης σε ηλικία κόρης της, Τζωρτζίνας. Η ίδια αρνείται την κατηγορία. Την ίδια στιγμή οι ιατροδικαστικές, αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές διενεργούν έρευνες για τις συνθήκες θανάτου και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας. Της Μαλένας και της Ίριδας.

Γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι στενή φίλη της Ρούλας Πισπιρίγγκου κατέθεσε τη δική της μαρτυρία στον Alpha. Χωρίς να εμφανιστεί στην κάμερα, αλλά με μία δήλωσή της, η γυναίκα χαρακτηρίζει την 33χρονη ως “επικίνδυνη”. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, η μάρτυρας μίλησε για περιστατικά που, όπως λέει τώρα, μπορεί να τα εξηγήσει και της φαίνονται περίεργα.

“Έχω μικρά παιδιά και δεν τα αφήνω μόνα τους στιγμή, πηγαίνω παντού μαζί τους. Η Ρούλα είναι επικίνδυνη. Δίνει εντολές στους ανθρώπους έξω και φοβάμαι. Έχω επηρεαστεί. Μία ημέρα πριν την συλλάβουν, η μητέρα της πήγε στο κομμωτήριο. Έπιναν καφέ, γελούσαν και τις άκουγε ο κόσμος. Η Τζωρτζίνα πέθανε Σάββατο, την Δευτέρα η γιαγιά της πήγε να κάνει ανταύγειες και την Τετάρτη έγινε η κηδεία”, τονίζει η γυναίκα.

Άτομα που γνώριζαν καλά την Ρούλα Πισπιρίγκου την περιγράφουν ως έναν χειριστικό άνθρωπο. Σύμφωνα με μαρτυρία, μία εβδομάδα πριν από τη σύλληψή της η συμπεριφορά της χειροτέρευσε. “Απειλές, έβριζε, είχε πάρει και γνωστό μου, φίλο μου. Άρχισε και μίλαγε πάρα πολύ άσχημα, τον προτρέψαμε να βγει να μιλήσει αλλά το παιδί φοβόταν”, λέει μία γυναίκα με την πλάτη της γυρισμένη στην κάμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.