Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

To Leonidas της Epirus... Bayraktar: Η ελληνική λύση για την αντιμετώπιση των drone που επιλέγει η Ιαπωνία

Σύμφωνα με τον ιαπωνικό τύπο, το Τόκιο έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ενώ «πυροβόλου όπλου μικροκυμάτων» για το οποίο μάλιστα έχει ...









Σύμφωνα με τον ιαπωνικό τύπο, το Τόκιο έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ενώ «πυροβόλου όπλου μικροκυμάτων» για το οποίο μάλιστα έχει προβλεφθεί χρηματοδότηση στον αμυντικό προϋπολογισμό της Ιαπωνίας ύψους 7,2 δισ. γιεν. (σ.σ. περίπου 55 εκατ. ευρώ).

Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιείται από την start up ενός ελληνοαμερικάνου.

H αμερικανική start up Εpirus έχει έδρα την Καλιφόρνια.

Aπό την Βόρεια Ήπειρο έλκει την καταγωγή του ο Τζωρτζ Τένετ, πρώην διοικητής της CIA και πατέρας του ιδρυτή της start up Εpirus, Τζον Τένετ.

Η start up του ελληνοαμερικάνου έφτιαξε το όπλο Λεωνίδας που «ψήνει» τα UAV χρησιμοποιώντας τεχνολογία που θέλει να αναπτύξει η Ιαπωνία.

Η Epirus έχει υποβάλει αίτηση στην αμερικανική Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) ώστε να πάρει άδεια να δοκιμάσει τη συσκευή μικροκυμάτων υψηλής ισχύος που κατασκευάζει στην έρημο της Καλιφόρνια ανατολικά του Παλμ Σπρινγκς.

To Leonidas της Epirus παράγει μια δέσμη μικροκυμάτων η οποία μπορεί να βλάψει ηλεκτρονικές συσκευές χωρίς να βλάπτει τους ανθρώπους.

Μάλιστα το όπλο αυτό μπορεί να μεταφερθεί και από ένα drone ενώ είναι αρκετά ισχυρό για να καταρρίψει άλλα drones.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.