Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηράκλειο: Νέα σύλληψη πατέρα που έκοψε το σχολείο στο παιδί του λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην Κρήτη και στο Ηράκλειο, καθώς ορισμένοι γονείς αρνούνται ακόμα και σήμερα να στείλουν τα παιδιά τους, στο σχ...









Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην Κρήτη και στο Ηράκλειο, καθώς ορισμένοι γονείς αρνούνται ακόμα και σήμερα να στείλουν τα παιδιά τους, στο σχολείο…

Σε μία ακόμα σύλληψη γονέα ο οποίος δεν στέλνει το παιδί του στο σχολείο από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές της Κρήτης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άντρα 59 ετών, το παιδί του οποίου πηγαίνει στην Α’ Γυμνασίου.

Παράλληλα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, αναζητείται ακόμα ένας γονιός ο οποίος επίσης δεν έχει στείλει το παιδί του στο σχολείο από τον Σεπτέμβριο. Πλέον για όσους γονείς δεν έχουν πειστεί και δεν συμμορφώνονται κινείται – μετά από επικοινωνία και ενημέρωση από τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων – η διαδικασία του Αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου επέβαλε σε 40χρονη μητέρα, ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή και με την δέσμευση ότι ο 9χρονος μαθητής θα επιστρέψει στο σχολείο ενώ ένας ακόμα γονέας στο Ηράκλειο, ένας 47χρονος Λιμενικός, οδηγείται στην δικαιοσύνη, με αφορμή το γεγονός ότι δεν έστελνε το παιδί του στο σχολείο από τον Μάρτιο του 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.