Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταδίωξη στο Κορωπί: Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τραυματισμένο άντρα – Έρευνα σε νοσοκομεία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του άντρα που παρέσυρε με αυτοκίνητο και τραυμάτισε τρεις αστυνομικ...









Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του άντρα που παρέσυρε με αυτοκίνητο και τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς κοντά σε καταυλισμό Ρομά στο Κορωπί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το άτομο που αναζητείται ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Έτσι, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ήδη έρευνα σε νοσοκομεία της Αττικής για να διαπιστωθεί εάν έχει μεταβεί με ίδια μέσα εκεί κάποιος τραυματίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα στα νοσοκομεία δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα.

Από την εικόνα που έχει η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό προκύπτει ότι ο καταζητούμενος ήταν μόνος του στο όχημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 16:10, στο τέρμα της οδού Αγίων Αναργύρων, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. (Τ.Α. Κορωπίου και ΟΠΚΕ) έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο να σταματήσει. Οι αστυνομικοί ήταν εκείνη την ώρα πεζοί. Ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα τους και τους παρέσυρε στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, ενώ ο δράστης τελικά εξαφανίστηκε.

Άμεσα ξεκίνησε καταδίωξη, ενώ οι τραυματίες αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί στο τοπικό κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες. Συμφωνα με πληροφοριες, εχουν τραυματιστεί ελαφρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.