Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν κατηγορεί την Ελλάδα ότι στηρίζει την τρομοκρατία... Εκπαιδεύουμε Κούρδους στο Λαύριο λέει...!!!

ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20) ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ... ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ; ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ Κ...








ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20) ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ... ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ; ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;


Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κατηγορεί την Ελλάδα ότι στηρίζει την τρομοκρατία. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα εκπαιδεύει Κούρδους τρομοκράτες στο Λαύριο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την περιοδεία του στην Αφρική, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ισχυρίστηκε πως «εδώ και περίπου 7-8 μήνες, έχει δημιουργηθεί μια υποδομή που μεταφέρει προσωπικό στο στρατόπεδο του Λαυρίου, για να το εκπαιδεύει εκεί και στη συνέχεια να το στέλνει πίσω στο PKK και σε άλλες ομάδες στο βόρειο Ιράκ. Αυτό δεν ίσχυε μέχρι πριν από 7-8 μήνες. Έχουμε τα ονόματα. Μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, κοινοποιήσαμε αυτά τα ονόματα στην Ελλάδα. Είπαμε ‘‘αυτά τα ονόματα έχουν περάσει στη δική σας πλευρά, και εδώ εκπαιδεύονται για το ΡΚΚ, τα ονόματα είναι τα εξής’’. Υπάρχει κινητικότητα επί αυτού».

Και πρόσθεσε: «Είναι και κάτι άλλο. Όταν η τρομοκρατική οργάνωση παραμένει ανενεργή στην ύπαιθρο, σχεδιάζουν την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων σε πόλεις. Προσπάθησαν να το κάνουν ορισμένες φορές, στέλνοντας τους από τη Συρία μέσω της γραμμής Nusaybin, μέσω της γραμμής Kızıltepe. Αυτές οι γραμμές έχουν μπλοκαριστεί. Όταν μπλοκαρίστηκαν, άρχισαν να δίνουν εντολές από την Ελλάδα. Έχει δύο σκέλη. Κάνουν δύο κινήσεις: εκπαίδευση και μεταφορά ανδρών και διασφάλιση της κινητικότητας της τρομοκρατικής οργάνωσης εντός της πόλης μέσω του καταυλισμού του Λαυρίου. Αναφέραμε αυτές τις δύο κινήσεις στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.