Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη και ανωμαλία στο Λονδίνο: Σκότωσε την γιαγιά του και έκανε σεξ με το πτώμα της

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι 31χρονος άνδρας σκότωσε την γιαγιά του και έκανε σεξ με το πτώμα της, στο σπίτι της ηλικιωμένης στο Λονδ...







Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι 31χρονος άνδρας σκότωσε την γιαγιά του και έκανε σεξ με το πτώμα της, στο σπίτι της ηλικιωμένης στο Λονδίνο. Ο Ντόνοβαν Μίλερ, χρήστης κοκαΐνης, στραγγάλισε την 76χρονη Φίλις Γκραντ και την χτύπησε στο κεφάλι με ένα βάζο.

Στη συνέχεια έκανε σεξ με το πτώμα της δύο φορές, προτού παραδεχτεί τις αρρωστημένες πράξεις του στο πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε στο σημείο. “Την βίασα” είπε ο δράστης του φρικτού εγκλήματος στους διασώστες

Οι γείτονες ανέφεραν ότι η Φίλις Γκραντ ήταν μια φιλήσυχη, αξιαγάπητη γυναίκα, που πήγαινε συχνά στην εκκλησία. Είχε νοσηλευθεί μετά τη νόσησή της με κορονοϊό, πριν από την άγρια δολοφονία της πέρυσι τον Μάρτιο.

Ήταν 25 Μαρτίου στις 10 το βράδυ όταν αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της 76χρονης, μετά την κλήση του εγγονού της. Ο ίδιος είπε ότι είχε σκοτώσει τη γιαγιά του το προηγούμενο βράδυ. Είπε στους διασώστες του ασθενοφόρου το βράδυ της σύλληψής του: “Τη βίασα και χθες και σήμερα”. Ο Μίλερ παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με το πτώμα της γιαγιάς του ενώ, επίσης, είπε στην αστυνομία ότι ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά δεν είχε προβλήματα ψυχικής υγείας.


Ο Μίλερ παρουσιάστηκε στο δικαστήριο μέσω βιντεοδιάσκεψης από την ψυχιατρική μονάδα στο Κέντρο Τζον Χάουαρντ. Παραδέχτηκε την ανθρωποκτονία και τη σεξουαλική κακοποίηση του πτώματος.

Η ποινή του αναμένεται να απαγγελθεί τον επόμενο μήνα. Αν και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης, ενδέχεται να καταδικαστεί και σε κράτηση σε νοσοκομειακή μονάδα υπό τον όρο της μειωμένης ευθύνης. Ο δράστης έχει εξεταστεί από τρεις ψυχιάτρους, ενώ θα ληφθεί υπόψιν και ότι δήλωσε ένοχος για τις πράξεις του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.