Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος στον τόπο του εγκλήματος...!!

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η επισταμένη έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό και των υπολοίπων εμπλεκόμενων στην δολοφονία του 19χρονου Ά...









Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η επισταμένη έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό και των υπολοίπων εμπλεκόμενων στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη μετά τη σύλληψη του 23χρονου σεσημασμένου χούλιγκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ οι αστυνομικοί εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης στην περιοχή Χαριλάου.

Παράλληλα η τελευταία εικόνα που έχει σχηματιστεί είναι ότι το φονικό κονβόι ξεκίνησε από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στον οποίο εντοπίστηκαν πολεμοφόδια κατά την έφοδο της ΕΛΑΣ τα προηγούμενα 24ωρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες εκεί άφησε ο 23χρονος το κινητό του τηλέφωνο το οποίο πιθανότατα επέστρεψε να πάρει μετά τη δολοφονική επίθεση με θύμα τον 19χρονο Άλκη μαζί με άλλα 3-4 άτομα. Σημειώνεται, δε, ότι ο 23χρονος χούλιγκαν δεν συνελήφθη στον συγκεκριμένο σύνδεσμο αλλά ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Πανόραμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.