Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Τουρκία: Aστυνομικός σκοτώνει στη μέση του δρόμου την πρώην του που ήταν στο αμάξι με άλλον άνδρα

Μία ακόμα γυναίκα έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο στην Τουρκία, όταν ο πρώην σύζυγός της, αστυνομικός στο επάγγελμα, σταμάτησε το αυτοκί...







Μία ακόμα γυναίκα έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο στην Τουρκία, όταν ο πρώην σύζυγός της, αστυνομικός στο επάγγελμα, σταμάτησε το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν η ίδια με έναν άλλον άνδρα και άνοιξε πυρ εναντίον και των δύο.

Το αποτέλεσμα ήταν η άτυχη Γιασεμίν Αγκίρ να χάσει τη ζωή της, και ο Γιάχια Α. να τραυματιστεί σοβαρά από τα πυρά του αστυνομικού.

Σύμφωνα με την Hurriyet, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε κεντρικό δρόμο της Προύσας. Ο Μπιλάλ Αγκίρ, όπως ονομάζεται ο 52χρονος δράστης, είχε χωρίσει από την Γιασεμίν πριν από δύο μήνες. Βλέποντας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου το αμάξι που οδηγούσε η πρώην του, και στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας, ο αστυνομικός σταμάτησε το όχημα στην είσοδο ενός πάρκινγκ και, μετά από σύντομο διαπληκτισμό, πυροβόλησε την 45χρονη και τον συνεπιβάτη της. Η Γιασεμίν έχασε τη ζωή της κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο και ο Γιάχια Α. τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο 52χρονος Μπιλάλ Αγκίρ συνελήφθη μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του και υποστήριξε ότι είδε τυχαία το αυτοκίνητο της πρώην γυναίκας του καθώς πήγαινε στο εμπορικό κέντρο για να πάρει ένα δώρο στην κόρη τους, προκειμένου να της ανεβάσει τη διάθεση. ο λόγος για τον οποίο σταμάτησε το όχημα, όπως ισχυρίστηκε ο γυναικοκτόνος, ήταν για να μιλήσει στην πρώην του σχετικά με την κόρη τους, όμως «η επιθετικότητα του ατόμου που καθόταν δίπλα της και οι βρισιές που χρησιμοποίησε» εναντίον του ίχαν ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς και να βγουν τα πράγματα εκτός ελέγχου.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην είσοδο του πάρκινγκ φαίνεται η 45χρονη και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου να προσπαθούν να αφοπλίσουν τον εξοργισμένο αστυνομικό που τους απειλούσε, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.