Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεσσηνία: Νεκρός στο αυτοκίνητό του βρέθηκε 63χρονος – Παρασύρθηκε από χείμαρρο

  Ένας 63χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης (3/2) από ρέμα μεταξύ της Φοινικούντας και της Μεθώνης στη Μεσσηνία.  Ο άτυχο...

 







Ένας 63χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης (3/2) από ρέμα μεταξύ της Φοινικούντας και της Μεθώνης στη Μεσσηνία. 

Ο άτυχος άνδρας αγνοούνταν από το απόγευμα της Τετάρτης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, εντοπίστηκε νωρί
ς σήμερα το πρωί νεκρός κοντά στο Λιμαρίζι του Δήμου Πύλου - Νέστορος.

Το πρωί, όταν και εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μέσα στο χείμαρρο, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική, με 10 πυροσβέστες, προκειμένου να ανασυρθεί ο άτυχος 63χρονος.

Ο 63χρονος είχε ξεκινήσει χθες το πρωί για τη δουλειά του, ωστόσο στη συνέχεια δεν έδωσε ίχνη ζωής, με την οικογένειά του να ανησυχεί.

Εκείνη την ώρα η περιοχή πλήττονταν από ισχυρή βροχή, και όπως εκτιμάται πιθανόν ο 63χρονος να επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από αγροτικό δρόμο - ρέμα και παρασύρθηκε από τα νερά.

Ωστόσο, τις συνθήκες θανάτου του και το τραγικό περιστατικό διερευνά η Αστυνομία, ώστε να ρίξει φως στο τι ακριβώς έγινε και είχε την τραγική αυτή κατάληξη για τον 63χρονο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.