Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα... «Στην «Κατεχόμενη» από τη Ελλάδα νήσο Γαύδο η ΠτΔ» …Αναφέρει η τουρκική «Soscu»

O δημοσιογράφος Σαϊτζί Οζτούρκ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη επίσκεψη της ΠτΔ στη νήσο Γαύδο ανήμερα ων Θεοφανίων αναφέρει σχε...









O δημοσιογράφος Σαϊτζί Οζτούρκ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη επίσκεψη της ΠτΔ στη νήσο Γαύδο ανήμερα ων Θεοφανίων αναφέρει σχετικά

«Την ΠτΔ υποδέχτηκαν με στρατιωτική τελετή στο λιμάνι της νήσου Γαύδου, ενώ η ίδια χαιρέτισε την ελληνική σημαία που έφεραν Έλληνες στρατιώτες στο νησί.

Την πρόεδρο συνόδευαν και δύο ιερείς που διορίστηκαν από το Ελληνικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης στην Γαύδο» αναφέρει.



Ο Τούρκος δημοσιογράφος φιλοξενεί δήλωση του πρώην Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Άμυνας, απόστρατου αξιωματικού και γεωπολιτικού – στρατιωτικού αναλυτή, Γιουμίτ Γιαλίμ, από τους κορυφαίους αναθεωρητές του status quo στο Αιγαίο Πέλαγος και στην Ανατολική Μεσόγειο, ο οποίος υποστήριξε πρόσφατα πως η Ελλάδα «κλέβει» τουρκικό πετρέλαιο στην Θάσο.

Ο Γιαλίμ υπενθύμισε πως το 1996 Τούρκος ναύαρχος είχε εμποδίσει άσκηση των ελληνικών Ε.Δ. στην περιοχή της Γαύδου.

«Η νήσος Γαύδος, που συγκαταλέγεται στα 20 τουρκικά νησιά που κατέχονται από την Ελλάδα, έχει στρατηγική σημασία». Ο απόστρατος συνταγματάρχης Γιουμίτ Γιαλίμ, πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Άμυνας, σχολίασε :

«Ο Χουσεϊνι Τσιφτσί, ένας από τους ναυάρχους που υπέγραψε τη δήλωση σχετικά με τη Συνθήκη του Μοντρέ των 103 (σ.σ. απόστρατων) ναυάρχων, εμπόδισε τον ελληνικό στρατό και τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ να πραγματοποιήσουν ασκήσεις στη νήσο Γαύδο το 1996, όταν ήταν στο βαθμό του συνταγματάρχη ναυτικού» αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Soscu είναι αντιπολιτευόμενη Κεμαλική εφημερίδα, με εμπρηστικά δημοσιεύματα κατά της Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.