Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ..!!! Έτοιμα τα Ελληνικά ελικόπτερα Kiowa - Εκτόξευση πυραύλου Hellfire στο πεδίο βολής Ξάνθης (Βίντεο)

" Θάνατος από ψηλά" σε κάθε τουρκικό σενάριο εναντίον των ελληνικών νησιών μας -ένα ελικόπτερο Kiowa Warrior εκτοξεύει πύραυλο He...






" Θάνατος από ψηλά" σε κάθε τουρκικό σενάριο εναντίον των ελληνικών νησιών μας -ένα ελικόπτερο Kiowa Warrior εκτοξεύει πύραυλο Hellfire στο πεδίο βολής Ξάνθης

Εκτόξευση πυραύλου από ελικόπτερο Kiowa Warrior πυραύλου Hellfire του Ελληνικού Στρατού κατά τη διάρκεια άσκησης βολής, μας δείχνει ότι νέα οπλικά συστήματα που παραλάβαμε είναι ετοιμοπόλεμα….αν αποφασίσουν οι “ γείτονες” να κάνουν το παραμικρό στα νησιά μας.

Σε βίντεο από το Naval Analyses, ένα ελικόπτερο Kiowa Warrior εκτοξεύει πύραυλο Hellfire στο πεδίο βολής Ξάνθης, δοκιμάζοντας τα συστήματα του ελικοπτέρου.

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τους Τούρκους επιτελείς από το γεγονός πως τα επιθετικά ελικόπτερα ''KIOWA WARRIOR'' που απέκτησε η Ελλάδα από τις ΗΠΑ, είναι ήδη πλήρως επιχειρησιακά.

Στην Άγκυρα φαίνεται να έχουν κατανοήσει πως μια απόπειρα ενός σεναρίου τουρκικής απόβασης θα εξουδετερωθεί πλήρως, αφού οι ελληνικές δυνάμεις άμυνας των νησιών με την χρήση του πυροβολικού και κυρίως με στοχευμένες βολές πυραύλων Hellfire από τα ελικόπτερα Kiowa, θα «εξαφανίσουν» όλα τα αποβατικά κύματα.

Tα ελικόπτερα αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης KIOWA πέραν όλων των άλλων, έχουν την ικανότητα να επιχειρούν ημέρα και νύχτα χάρη στο σύγχρονο σύστημα Mast Mounted Sight που φέρουν πάνω από τους έλικές τους. Έχουν δηλαδή υψηλής ανάλυσης τηλεοπτική κάμερα και αισθητήρες θερμικής απεικόνισης.

Αν αυτά εξοπλιστούν και με τον ισραηλινής προέλευσης πυραύλους Spike NLOS τότε τα περιθώρια αισιοδοξίας για την τουρκική πλευρά πρακτικά μηδενίζονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.