Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχει και τα καλά της η πανδημία... ΒΙΝΤΕΟ - Έκανε… μάσκα το φόρεμα και έμεινε με τα εσώρουχα!

Γυναίκα στην Αργεντινή έμεινε με τα εσώρουχα, καθώς έκανε το φόρεμά της μάσκα αφού δεν είχε μία πρόχειρη να φορέσει για να μπει στο παγωτατ...





Γυναίκα στην Αργεντινή έμεινε με τα εσώρουχα, καθώς έκανε το φόρεμά της μάσκα αφού δεν είχε μία πρόχειρη να φορέσει για να μπει στο παγωτατζίδικο. (Η Αργεντινή στο Νότιο Ημισφαίριο έχει καλοκαίρι)

Το περιστατικό συνέβη στη δυτική επαρχία της Αργεντινής, Μεντόσα γύρω στις 10.40 το βράδυ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. η γυναίκα μπαίνει στο παγωτατζίδικο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια ενός πατέρα με τις τρεις τους κόρες που προσπαθούν να αποφασίσουν τη γεύση του παγωτού που θα επιλέξουν, βγάζει το φόρεμά της και το δένει γύρω από το κεφάλι της, μένοντας με τα εσώρουχά της.

Ο υπάλληλος δεν αποδέχεται τη… μάσκα, η γυναίκα διαμαρτύρεται αλλά δεν ικανοποιείται το αίτημά της και έτσι αποχωρεί με τα εσώρουχά της αφού δεν προνόησε να φορέσει το φόρεμα προτού βγει στον δρόμο, όπως φαίνεται από το βιντεοληπτικό υλικό της κάμερας ασφαλείας.

“Μην ρωτάτε για τη μάσκα μου” τώρα τη βάζω” φέρεται να είπε η γυναίκα στους υπαλλήλους, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Cronica, έφθασε στο παγωτατζίδικο μαζί με άλλα δέκα άτομα τα οποία επίσης δεν είχαν μαζί τους τις μάσκες τους. Τελικά, πάλι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Cronica, η παρέα των 11 φίλων κατάφερε να αγοράσει τα παγωτά αφού ένας απ’ όλους κατάφερε να βρει μία μάσκα.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.