Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκόπελος: Ενδείξεις ότι η σορός που ξεβράστηκε ανήκει σε αγνοούμενο μοναχό από το Άγιο Όρος

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην Σκόπελο μετά τη σορό άνδρα αγνώστων στοιχείων που ξεβράστηκε από τη θάλασσα κοντά στο λιμάν...









Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην Σκόπελο μετά τη σορό άνδρα αγνώστων στοιχείων που ξεβράστηκε από τη θάλασσα κοντά στο λιμάνι του νησιού .

Η σορός σύμφωνα με ασφαλείς πηγές βρέθηκε στην παραλία Αμπελικής. 

Σε επικοινωνία που είχε το iefimerida.gr με τη δημοτική αρχή του νησιού και τον αντιδήμαρχο, Νίκο Βαφίνη υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε ανήκει στον 58χρονο μοναχό που είχε εξαφανιστεί από το Άγιο Όρος.

Πλέον η σορός θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας για να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός ήταν ντυμένος με μαύρα ρούχα, πιθανότατα ράσα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο πρώτος συναγερμός για την εξαφάνιση του 58χρονου μοναχού είχε σημάνει στις 22 Δεκεμβρίου του 2021. Δύο ημέρες αργότερα, στις 24 Δεκεμβρίου μετά από εντατικές έρευνες του Λιμενικού είχε εντοπιστεί η βάρκα του και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου, οι λιμενικές Αρχές Ιερισσού, Αγίου Όρους, Ουρανούπολης, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, με την συμμετοχή δύο πλωτών περιπολικών οχημάτων αλλά και δύο ιδιωτικών σκαφών, έκαναν εκτεταμένες έρευνες προς εντοπισμό του 58χρονου αλιέα, οι οποίες έπεφταν στο κενό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.