Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά...;;; «Ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος είναι πάντα προ των πυλών» - Δυναμιτίζει το κλίμα η Άγκυρα

Ως πιθανό χαρακηρίζει έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο η εφημερίδα «Σαμπάχ», το πιο πιστό φερέφωνο ίσως του καθεστώτος Ερντογάν, μιας και την ελέ...









Ως πιθανό χαρακηρίζει έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο η εφημερίδα «Σαμπάχ», το πιο πιστό φερέφωνο ίσως του καθεστώτος Ερντογάν, μιας και την ελέγχει ο ίδιος ο γαμπρός του.

Σε άρθρο του ο βετεράνος διπλωματικός συντάκτης, Μεχμέτ Μπαρλάς, υποστηρίζει ότι αν και δεν γίνονται εύκολα πόλεμοι σήμερα, δεν θα ήταν έκπληξη αν ξεκινούσε ξαφνικά ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος, τον οποίο θα προκαλούσε –κατά την άποψή του - η Ελλάδα.

Όπως αναφέρει, σύμφωνα με το «Έθνος», «ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, προειδοποιεί σχεδόν καθημερινά την Ελλάδα να συνέλθει. Είναι σαν ένας ελληνικός πόλεμος να πλησιάζει. Εάν οι Έλληνες χρησιμοποιήσουν την Κύπρο ως μέσο και ξεκινήσουν έναν νέο τουρκο-ελληνικό πόλεμο, μάλλον δεν θα είναι έκπληξη. Ας ερευνήσουμε πολύ καλά τον εαυτό μας και τη θέση μας στον κόσμο κι ας είμαστε πάντα έτοιμοι για όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.