Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ - Νεαρός Ομογενής πιλότος νεκρός σε αεροπορικό ατύχημα στο Νιου Χαμσάιρ

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο ομογενής Εμμανουήλ Βομβολάκης (Emmanuel Vomvolakis), 23 ετών, πιλότος μικρού αεροσκάφους, σκοτώθηκε επί τόπου όταν το αεροσκάφος...







ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο ομογενής Εμμανουήλ Βομβολάκης (Emmanuel Vomvolakis), 23 ετών, πιλότος μικρού αεροσκάφους, σκοτώθηκε επί τόπου όταν το αεροσκάφος του εμφάνισε μηχανική βλάβη και κατέπεσε στις 11:36 το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου. Το τραγικό συμβάν έγινε κοντά στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ προτού προλάβει να προσγειωθεί, σύμφωνα με ανακοινωθέν του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης Μπέτφορντ του Νιου Χαμσάιρ.

Στο ανακοινωθέν αναφέρεται πως το βράδυ της Παρασκευής στις 11:36 το Κέντρο Επικοινωνιών του Αστυνομικού Τμήματος του Μπέτφορντ έλαβε πρώτο αρκετά τηλεφωνήματα μέσω της γραμμής άμεσου κινδύνου 911 πως αεροσκάφος συνετρίβη δίπλα στον ποταμό Μέριμακ (Merrimack River) στην περιοχή του 14 Technology Drive.

Αστυνομικοί του Μπέτφορντ έσπευσαν αμέσως στο σημείο του αεροπορικού δυστυχήματος όπου βρήκαν την άτρακτο του δικινητήριου αεροσκάφους τυλιγμένη στις φλόγες. Επενέβη αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Μπέτφορντ και κατέσβησε τη φωτιά, ενώ η Αστυνομία περιέφραξε με την ταινία κινδύνου τον χώρο του δυστυχήματος και ειδοποίησε τις Υπηρεσίες Αεροπλοΐας.

Σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες του Αστυνομικού Τμήματος του Μπέτφορντ, το αεροσκάφος τύπου Swearingen SA -226 ανήκε στην εταιρεία Castle Air με έδρα στο Canton του Οχάιο και μετέφερε ιατρικό και φαρμακευτικό υλικό. Η πτήση του ξεκίνησε από την κομητεία Essex του αεροδρομίου Fairfield της Νέας Ιερσέης, με προορισμό το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ όταν ο πιλότος ανέφερε ότι αντιμετώπιζε μηχανικό πρόβλημα πριν από τη συντριβή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «WMUR – 9» του Μάντσεστερ, ο άτυχος Εμμανουήλ Βομβολάκης καταγόταν από το Μίσιγκαν, ενώ ήταν ο μόνος επιβαίνων στο αεροσκάφος.

Πολλοί κάτοικοι της περιοχής που συνέβη το δυστύχημα βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση από τη συντριβή του αεροσκάφους. Υπάρχουν πολλά κτίρια με διαμερίσματα στα οποία διαμένουν ως επί το πλείστον νέα ζεύγη επαγγελματιών και επιστημόνων που εργάζονται στη Βοστώνη και διαμένουν στο Μπέτφορντ.

Επίσης, από όσο είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Ε.Κ.», στο Μπέτφορντ και στη γύρω περιοχή διαμένουν και αρκετές οικογένειες ομογενών, ενώ η όμορη πόλη του Μάντσεστερ όπου υπάρχει και το αεροδρόμιο είναι η μεγαλύτερη πόλη του Νιου Χαμσάιρ και στην οποία διαμένουν περί τις δέκα πέντε χιλιάδες ομογενείς και υπάρχουν τρεις Ελληνορθόδοξες κοινότητες, του Αγίου Γεωργίου η οποία είναι η μεγαλύτερη, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του Αγίου Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.