Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ...!!! Δείτε πως του πάει η μεζούρα του σιχαμένου! Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη του φωτογραφία μέσα από τα κρατητήρια

Υπό κράτηση βρίσκεται ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και τη Δευτέρα θα απολογηθεί μετά τη δίωξ...






Υπό κράτηση βρίσκεται ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και τη Δευτέρα θα απολογηθεί μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε για κακούργημα.

Στη δημοσιότητα ωστόσο ήρθε η πρώτη του φωτογραφία από τα κρατητήρια, εκεί που βρέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λίγες στιγμές μετά την παράδοσή του. Ο παρουσιαστής στέκεται όρθιος για να φωτογραφηθεί όπως προβλέπεται από τη διαδικασία και δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.
  

Τι κατέσχεσε η αστυνομία στο σπίτι του

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διώκεται για κακούργημα μετά την καταγγελία γυναίκας ότι είχε αναρτήσει βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Η αστυνομία μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση αναφέροντας ότι η σύλληψη έγινε μετά την καταγγελία, ενώ ύστερα από έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.