Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτά τα κουμάσια μας έχουν μαζευτεί... Έπιασαν 40χρονο Ιρακινό στην Αθήνα για συμμετοχή στον ISIS...!!!

Τη σύλληψη ενός 40χρονου Ιρακινού στην Αθήνα, που κατηγορείται για συμμετοχή στον ISIS, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία. Ο 40...





Τη σύλληψη ενός 40χρονου Ιρακινού στην Αθήνα, που κατηγορείται για συμμετοχή στον ISIS, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία. Ο 40χρονος συνελήφθη σήμερα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 40χρονος φερόμενος ως τζιχαντιστής είχε έρθει στη χώρα μας από τη Συρία. Είχε συλληφθεί στις 7 Δεκεμβρίου του 2021 από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής με την κατηγορία ότι διευκόλυνε την είσοδο και έξοδο από τη χώρα σε αλλοδαπούς. Είχε οδηγηθεί τότε στον εισαγγελέα και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Από την έρευνα, όμως, της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής προέκυψε στη συνέχεια ότι συμμετείχε και στον ISIS, γι’ αυτό και συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 40χρονου

Απογευματινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), 40χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Σημειώνεται ότι, ο ίδιος είχε συλληφθεί την 7η Δεκεμβρίου 2021 από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί, πρωινές ώρες αύριο (24/12/2021), στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.