Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λουλούδια, κεριά και αφιερώσεις στο φαρμακείο του 27χρονου που σκοτώθηκε με την 23χρονη φίλη του στην Κατεχάκη

Συγκλονισμένες οι οικογένειες, οι συγγενείς και οι φίλοι του νεαρού ζευγαριού που σκοτώθηκε στην Κατεχάκη. Το νήμα της ζωής του 27χρονου κ...







Συγκλονισμένες οι οικογένειες, οι συγγενείς και οι φίλοι του νεαρού ζευγαριού που σκοτώθηκε στην Κατεχάκη. Το νήμα της ζωής του 27χρονου και της 23χρονης κόπηκε βίαια σε τροχαίο στην περιοχή.

Η είδηση της τραγωδίας στη Λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος της Καισαριανής προς Ζωγράφου έπεσε σαν κεραυνός στη γειτονιά όπου ο 27χρονος είχε φαρμακείο.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας πήγαν έξω από το κλειστό φαρμακείο για να αφήσουν στην είσοδο λίγα λουλούδια και να ανάψουν κεριά στη μνήμη των δύο παιδιών που σκοτώθηκαν στο τροχαίο.



Συγκλονισμένοι οι φίλοι του 27χρονου έγραψαν σε χαρτί τις σκέψεις τους τους, σε μία προσπάθεια να συνειδητοποιήσουν τον τραγικό χαμό του νεαρού ζευγαριού.



Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο με τον 27χρονο και την 23χρονη φίλη του έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στην Κατεχάκη, τα ξημερώματα της Παρασκευής (31.12.2021).



Το όχημα στο οποίο επέβαιναν, άγνωστο πώς, ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε πάνω στο κράσπεδο και στα κιγκλιδώματα σε μία επικίνδυνη στροφή. Αυτό ανατράπηκε και μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική που απεγκλώβισε νεκρούς τους δύο επιβαίνοντες, τον 27χρονο οδηγό και την 23χρονη φίλη του.

Η τροχαία διενεργεί έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος. Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.