Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αιγύπτιος βουλευτής απαιτεί τη διαγραφή του PKK από τη «λίστα τρομοκρατών»

Ο Αιγύπτιος βουλευτής, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Αντιπρόεδρος του Κόμματος «Tagammu», Άτεφ Μαγκαουρί, δημοσίευσε βίντεο στις σε...







Ο Αιγύπτιος βουλευτής, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Αντιπρόεδρος του Κόμματος «Tagammu», Άτεφ Μαγκαουρί, δημοσίευσε βίντεο στις σελίδες του, στα ηλεκτρονικά μέσα της χώρας, στην οποία ζητούσε να διαγραφεί το όνομα του PKK από τη «λίστα τρομοκρατών».

Το Συμβούλιο Ψηφιακών Μέσων του Κουρδιστάν ανακοίνωσε, σε χθεσινή ανακοίνωση, ότι θα ξεκινήσει στις 26 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους μια καμπάνια hashtag. «Να αφαιρεθεί το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν από τη λίστα της τρομοκρατίας».

Ο Άτεφ Μαγκαουρί είπε μεταξύ άλλων:

«Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν εκφράζει τη δραστηριότητα των επαναστατικών δυνάμεων και κλιμακώνει τον πολιτικό αγώνα στην Τουρκία για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του κουρδικού λαού. Είναι αυτοί που δεν μπορούν να εκφραστούν λόγω των αυθαίρετων πολιτικών επί των οθωμανικών εποχών και από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας μέχρι σήμερα».

Ζητείται επίσης από τις τουρκικές και παγκόσμιες πολιτικές δυνάμεις να επιτρέψουν στο PKK να εδραιώσει την ύπαρξή του, ως πολιτική έκφραση εκτός από τη διαγραφή του από τη «λίστα τρομοκρατών».

Αναφερόμενος στον ένοπλο αγώνα του PKK, τόνισε:

«Οι πολιτικές δυνάμεις αγωνίζονται με διαφορετικούς τρόπους και μορφές για να πετύχουν τους στόχους τους, και μεταξύ αυτών των μορφών είναι ο ένοπλος αγώνας για να αποδείξουν την ύπαρξή τους. Έδωσαν επίσης πολύ αίμα και θυσίες και πέτυχαν πολλές νίκες».

rojnews.news
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.