Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα του κάνει μάγια...;;;; Πληροφορίες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θέλησε να μάθει η Χίλαρι Κλίντον από τους Αγγελοπουλέους!

Πληροφορίες για τον τρόπο διακυβέρνησης του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ζήτησε η πρώην υπουργός Εξωτερικών και σύζυγος του πρώην...







Πληροφορίες για τον τρόπο διακυβέρνησης του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ζήτησε η πρώην υπουργός Εξωτερικών και σύζυγος του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Χίλαρι Κλίντον, από το ζεύγος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σήμερα η στήλη Μικροπολιτικός της εφημερίδας «Τα Νέα», κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσαν ο Μπιλ με την Χίλαρι Κλίντον το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο των 75ων γενεθλίων του πάλαι ποτέ «πλανητάρχη», η Χίλαρι αφού μίλησε στους Έλληνες καλεσμένους για το σχέδιο επαναλειτουργίας του ιδρύματος Κλίντον που δίνει έμφαση στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στην προώθηση των καθαρών μορφών ενέργειας, ζήτησε να μάθει περισσότερα για το στυλ διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και για την ευρύτερη παρουσία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον τρόπο δόμησης καλύτερων σχέσεων με χώρες της γηραιάς ηπείρου.

Μάλιστα αυτό που έκανε εντύπωση στο ζεύγος Αγγελόπουλων ήταν το πόσο καλά ενημερωμένη ήταν η πρώην υπουργός τόσο για την κατάσταση που επικρατεί στην ανατολική Μεσόγειο όσο και για τις κυβερνητικές δραστηριότητες της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.