Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι ΑΠΟΨΙΛΩΣΑΝ μεγάλη έκταση στις Καστανιές του Έβρου... Στόχος η δημιουργία νέας κρίσης λαθρομεταναστών....;;;

Τι ετοιμάζουν οι νεο-Οθωμανοί στον Έβρο;...αφού όπως αποκαλύπτουν τα thrakinea.gr, έχουμε εντελώς άλλη εικόνα στα χερσαία σύνορα Τουρκίας –...







Τι ετοιμάζουν οι νεο-Οθωμανοί στον Έβρο;...αφού όπως αποκαλύπτουν τα thrakinea.gr, έχουμε εντελώς άλλη εικόνα στα χερσαία σύνορα Τουρκίας – Ελλάδας στην περιοχή των Καστανιών.

Το τελευταίο διάστημα οι Τούρκοι έχουν κόψει εκατοντάδες δέντρα στην περιοχή του δάσους των Καστανιών, αποψιλώνοντας ολόκληρη έκταση που γειτονεύει με την ελληνική οριογραμμή.

“Όπως φαίνεται από τις εικόνες που εντοπίζονται στο google maps, οι Τούρκοι έχουν κόψει τα δέντρα και έχουν συγκεντρώσει σε σειρές τους κορμούς.



Η κίνησή τους, προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς αν το έκαναν για να εποπτεύουν καλύτερα την περιοχή θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε αραιώσεις κι όχι σε αποψιλώσεις, ενώ αν ήθελαν να εκμεταλλευτούν την ξυλεία, θα είχαν απομακρύνει και τους κορμούς.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον δέντρα, κάνει πολύ πιο εύκολη την κίνηση μεγάλων οχημάτων, τα οποία δε θα συναντούν φυσικά εμπόδια, καθώς παράλληλα με το κόψιμο των δέντρων, έχουν γίνει και περιορισμένες χωματουργικές εργασίες”, αναφέρει το τοπικό ΜΜΕ με φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.