Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΛΑΣΗ στη Καμπούλ... Δεκάδες νεκροί... Απανωτές εκρήξεις και μάχες μέσα στην πόλη...!!! ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρές εκρήξεις στην Καμπούλ αυτήν την ώρα... Η πρώτη σφοδρή έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Wazir Akbar Khan της Καμπούλ, πρωτεύουσας του Α...






Σφοδρές εκρήξεις στην Καμπούλ αυτήν την ώρα... Η πρώτη σφοδρή έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Wazir Akbar Khan της Καμπούλ, πρωτεύουσας του Αφγανιστάν.

Ένας αυτόχειρας πυροδότησε τα εκρηκτικά του έξω από το νοσοκομείο Wazir Akbar Khan. Διεξάγονται μάχες στην περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αρκετά θύματα όπως λέει γιατρός και αυτόπτης μάρτυρας στην περιοχή.

Και δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε στην Καμπούλ. Αναφέρθηκαν βαριές απώλειες μαχητών Ταλιμπάν.

«Είμαι μέσα στο νοσοκομείο. Άκουσα κι άκουσα μια μεγάλη έκρηξη να έρχεται από το πρώτο σημείο ελέγχου. Μας είπαν να πάμε σε ασφαλή δωμάτια. Ακούω επίσης πυρά όπλων», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας γιατρός στο νοσοκομείο.

Δεν υπήρξε άμεση ανάληψη ευθύνης. Ένας αξιωματούχος των Ταλιμπάν είπε ότι η έκρηξη έξω από το στρατιωτικό νοσοκομείο στην Καμπούλ ήταν «επίθεση αυτοκτονίας» και ότι «συγκρούσεις βρίσκονται σε εξέλιξη».

Το ISIS, το οποίο έχει πραγματοποιήσει μια σειρά επιθέσεων σε τζαμιά και άλλους στόχους μετά την κατάληψη της Καμπούλ από τους Ταλιμπάν τον Αύγουστο, επιτέθηκε στο νοσοκομείο 400 κλινών το 2017, σκοτώνοντας περισσότερους από 30 ανθρώπους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.