Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο περιστατικό στην Ανάβυσσο: Παρίσταναν τους αστυνομικούς, μπήκαν σπίτι για δήθεν έλεγχο και πήραν 5.000 ευρώ

Πηγή: iefimerida.gr - Απίστευτο περιστατικό στην Ανάβυσσο: Παρίσταναν τους αστυνομικούς, μπήκαν σπίτι για δήθεν έλεγχο και πήραν 5.000 ευρώ

  Προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, τρεις κακοποιοί έκλεψαν μια 47χρονη γυναίκα με τον 22χρονο γιο της στην περιοχή της Αναβύσσου. Το π...

 





Προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, τρεις κακοποιοί έκλεψαν μια 47χρονη γυναίκα με τον 22χρονο γιο της στην περιοχή της Αναβύσσου.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (11/11). Συγκεκριμένα, οι τρεις δράστες φορώντας ρούχα και διακριτικά που προσομοίαζαν σε αστυνομικές στολές, χτύπησαν το κουδούνι της μονοκατοικίας και είπαν ότι πρέπει να προβούν σε κατ’ οίκον έρευνα, στο πλαίσιο εκτέλεσης «εισαγγελικής παραγγελίας».

Εκείνη τη στιγμή ήταν στο σπίτι μόνη της η 47χρονη γυναίκα, με τον έναν από τους τρεις «αστυνομικούς» να κάθεται στην είσοδο σε ρόλο τσιλιαδόρου και τους άλλους δύο να κάνουν άνω - κάτω το σπίτι.

Έγιναν... καπνός

Όταν, όμως, εμφανίστηκε και ο 22χρονος γιος της, οι τρεις κακοποιοί με χρήση σωματικής βίας τον πέταξαν κάτω και τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως ενημερώθηκε η Άμεση Δράση, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των τριών κακοποιών που διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την 47χρονη γυναίκα, οι δράστες αφαίρεσαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που περιείχε περίπου 5.000 ευρώ. Τις έρευνες έχει αναλάβει Προανάκριση η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.