Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: 44χρονος κακοποιούσε 14χρονη – «Δεν ήξερα την ηλικία της, ήταν λιμάνι για μένα»

   Σε επτά χρόνια φυλακή καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης 44χρονος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια...

  





Σε επτά χρόνια φυλακή καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης 44χρονος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου και παιδική πορνογραφία. Οι πράξεις του χρονολογούνται το 2013-2014 όταν το θύμα ήταν 14 ετών. Ο κατηγορούμενος τη γνώριζε μέσω του γιου του, καθώς παίζανε μαζί τένις, ενώ συχνά αναλάμβανε να τη γυρίζει στο σπίτι της.

«Μου έλεγε πως αν μιλήσω θα χάσω πολλά, πως μόνο αυτός μπορεί να με προσέχει. Μου είπε να εκδίδομαι γιατί θα μπορώ να βγάλω χρήματα. Με επηρέασε αυτή η κατάσταση, κλείστηκα στον εαυτό μου και δεν το είπα ούτε στις φίλες μου», κατέθεσε το θύμα στο δικαστήριο, ενώ πρόσθεσε ότι την φωτογράφιζε γυμνή σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η ίδια αποκάλυψε όλα συνέβαιναν όταν οι γονείς της εντόπισαν μία απόδειξη από αγορά κινητού τηλεφώνου που ήταν στο όνομα του 44χρονου.

«Δεν γνώριζα τι συμβαίνει στο σώμα μου»

Η 21χρονη σήμερα κοπέλα ανέφερε στην κατάθεσή του: «Κάποιες φορές με γύριζε σπίτι. Μία φορά μου είπε ότι θα κάνουμε βόλτα αλλά σταμάτησε το αυτοκίνητο στο Σέιχ Σου. Μιλούσαμε και μου είπε ότι το σώμα μου φαίνεται μεγαλύτερης ηλικίας και ότι έχω ωραίο στήθος. Έκανε κίνηση να με φιλήσει και εγώ τραβήχτηκα. Μου είπε να μην το πω στους γονείς μου».

«Μια άλλη μέρα μου είπε να πάμε στο σπίτι μιας φίλης του. Μου μιλούσε για τον εαυτό του και μου ζήτησε να πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Δεν γνώριζα τι συμβαίνει στο σώμα μου. Δεν ήξερα τι σημαίνει σεξουαλική επαφή. Άλλη φορά πήγαμε στο εξοχικό του στην Αγία Τριάδα και άλλη σε ένα σπίτι στο κέντρο όπου πάλι έγιναν σεξουαλικές πράξεις» συμπλήρωσε σύμφωνα με το grtimes.gr.

Στην απολογία του ο 44χρονος ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας και δεν υπήρξε χρήση βίας. «Δεν ήξερα την ηλικία της. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρή. Ήταν λιμάνι για μένα και εγώ αυτήν. Δικό μου το λάθος,. Δεν έπρεπε να παρασυρθώ αλλά κολακευτικά. Ήταν όλα μπερδεμένα μέσα μου» είπε.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου και σε αυτές τις συνθήκες η ποινή των 18 ετών που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κιλκίς έπεσε στα 7 χρόνια. Έχοντας συμπληρώσει το χρόνο κράτησης, με την ποινή αυτή, ο 44χρονος αποφυλακίζεται άμεσα, όπως ανέφερε η συνήγορός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.