Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΙΑΛΤΗΣ για την 12χρονη... Κρατούσε αγκαλιά τον τραυματισμένο πατέρα της μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο!

Ήταν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (11.11.2021), όταν ο 68χρονος οφθαλμίατρος επέστρεφε από το σχολείο με τη 12χρονη κόρη του και...





Ήταν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (11.11.2021), όταν ο 68χρονος οφθαλμίατρος επέστρεφε από το σχολείο με τη 12χρονη κόρη του και δέχθηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού, στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει στο Χαλάνδρι.

Μάλιστα, η μικρούλα φέρεται να κρατούσε συνέχεια στην αγκαλιά της τον τραυματισμένο πατέρα της, μέχρι να πάει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει, σύμφωνα με το Star…

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με πληροφορίες να αναφέρουν πως υποβλήθηκε σε χειρουργείο που διήρκεσε πολλές ώρες και πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοκ στο Χαλάνδρι

Το αιματηρό περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στη γειτονιά του Χαλανδρίου, ωστόσο -σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που γνώριζαν τον οφθαλμίατρο- ήταν θέμα… χρόνου να συμβεί.

Κι αυτό, διότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η 49χρονη εικαστικός και πρώην μοντέλο έστηνε καρτέρι στον 68χρονο και τη σύζυγο του. Η “μάχη” για να πάρει την επιμέλεια της κόρης της, που απέκτησε κατά την παράνομη σχέση της με τον γιατρό, την οδήγησε σε επανειλημμένες απειλές κατά του ζευγαριού και ειδικά κατά της συζύγου του οφθαλμίατρου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα τη σκοτώσει, ενώ της είχε επιτεθεί με κλωτσιές και γλίτωσε με την παρέμβαση γειτόνων. Η Αστυνομία είχε κληθεί αρκετές φορές και την είχε απομακρύνει. Η 49χρονη εξαφανιζόταν για λίγο καιρό και στη συνέχεια επέστρεφε στο… πόστο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.