Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Την τουρκία μέχρι τον Αλιάκμωνα θέλει τούρκος υποψήφιος Πρόεδρος αντίπαλος του Ερντογάν!

Η Τουρκία του Aktas βέβαια περιλαμβάνει και εδάφη γειτονικών κρατών, δείχνοντας ξεκάθαρα πως ακόμα και αν φύγει ο Ερντογάν από την εξουσία,...






Η Τουρκία του Aktas βέβαια περιλαμβάνει και εδάφη γειτονικών κρατών, δείχνοντας ξεκάθαρα πως ακόμα και αν φύγει ο Ερντογάν από την εξουσία, οι πιθανοί αντικαταστάτες του δεν θα αφήσουν στην άκρη την νεο-οθωμανική ρητορική

ΟΤούρκος δικηγόρος Ali Aktaş, ο οποίος αντιδρά στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Προέδρου Ερντογάν και του μέλους του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του SP Oğuzhan Asiltürk, και εναντιώνεται στην ιδέα του Κόμματος Ευτυχίας να αποχωρήσει από τη Εθνική Συμμαχία(κυβέρνηση Ερντογάν) και να ενταχθεί στη Λαϊκή Συμμαχία(τουρκική αντιπολίτευση, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία.

Ο Aktaş είπε, «Έχω όνειρα και ανησυχίες για τη χώρα μου. Μπορώ να τα εκφράσω πιο ξεκάθαρα από το βήμα της πολιτικής. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να ανακοινώσω την προεδρική μου υποψηφιότητα. Μένουν 2 χρόνια μέχρι τις εκλογές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το όραμά μου για την Τουρκία», είπε. «Δεν υπάρχει άλλη Τουρκία. Και το έθνος δεν αποτελείται μόνο από υποστηρικτές της εξουσίας».

Η Τουρκία του Aktas βέβαια περιλαμβάνει και εδάφη γειτονικών κρατών, δείχνοντας ξεκάθαρα πως ακόμα και αν φύγει ο Ερντογάν από την εξουσία, οι πιθανοί αντικαταστάτες του δεν θα αφήσουν στην άκρη την νεο-οθωμανική ρητορική, αποτελώντας έτσι έναν μόνιμο και σταθερό κίνδυνο για τα ελληνικά συμφέροντα.

«Η χώρα μας χρειάζεται απεγνωσμένα μια αλλαγή στην εξουσία. Θα ήθελα πολύ η αντιπολίτευση να ενωθεί γύρω από έναν κοινό υποψήφιο που έχει αντλήσει από τον εαυτό της. Όταν γίνει ένας τέτοιος υποψήφιος, είμαι έτοιμος να τερματίσω την υποψηφιότητά μου και να υποστηρίξω αυτό το όνομα με ενθουσιασμό».

Ο Αλί Ακτάς μοιράστηκε επίσης το κείμενο της προεδρικής υποψηφιότητας στην ιστοσελίδα του. Η δήλωση που έκανε ο Aktaş στην ιστοσελίδα του έχει ως εξής: "Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται σαν τρελή ιδέα σε μερικούς από εσάς. Αλλά έχω όνειρα για αυτή τη χώρα. Ελπίζω σε μια Τουρκία γεμάτη Ήθος, Δικαιοσύνη, Ελευθερία και σεβασμό. Και έχω ανησυχίες για τη χώρα μου. Βλέπω μια χώρα σάπια από την αδικία, μια πολιτική διεφθαρμένη. Γνωρίζω επίσης ότι η καρέκλα της πολιτικής είναι το καλύτερο σημείο όπου μπορώ να εκφράσω τα όνειρα και τις ανησυχίες μου. Γι' αυτό θέλω να ανακοινώσω την προεδρική μου υποψηφιότητα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.