Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκική πανωλεθρία στη Συρία: Οι Κούρδοι «πετσοκόβουν» τούρκους στρατιώτες με κάθε τρόπο...!!

Επίθεση Κούρδων κατά τουρκικών δυνάμεων στην Συρία-Δύο Τούρκοι νεκροί και τρεις βαριά τραυματίες-Αχνοφαίνεται η δημιουργία κουρδικού κράτο...







Επίθεση Κούρδων κατά τουρκικών δυνάμεων στην Συρία-Δύο Τούρκοι νεκροί και τρεις βαριά τραυματίες-Αχνοφαίνεται η δημιουργία κουρδικού κράτους στην Συρία

Σοκ και δέος επικρατεί στη Τουρκία. Οι εικόνες με τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες στην τηλεόραση και οι συνεχείς απώλειες του τουρκικού στρατού, έχουν διαλύσει την ψυχολογία του τουρκικού πληθυσμού, αλλά και του στρατού.

Αγριεύει επικίνδυνα για την Άγκυρα η κατάσταση στην γειτονική χώρα με την Τουρκία, αφού ο συριακός στρατός σε συνεργασία με τους Κούρδους κτυπούν αλύπητα τις τουρκικές κατοχικές δυνάμεις.

Σε χθεσινή επίθεση με αντιαρματικούς πυραύλους δύο Τούρκοι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν όταν η συριακή κουρδική οργάνωση χτύπησε τουρκική φάλαγγα στο Αζάζ στην βόρεια Συρία.

Οι μαχητές του YPG επιτέθηκαν σε τεθωρακισμένο όχημα με κατευθυνόμενο πύραυλο στην περιοχή που δρουν οι Τούρκοι, με ένα Τούρκο αξιωματικό να σκοτώνεται επιτόπου μετά την επίθεση και τρεις άλλοι τραυματίστηκαν, ενώ ένας άλλος υπέκυψε στα τραύματά του αργότερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.