Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ... «Εμβολίστηκαν πέντε μηχανές... Υπήρχε άμεσος κίνδυνος για την ζωή τους»

Ο Σπήλιος Κρικέτος, συνδικαλιστής αστυνομικός, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι σε ότι αφορά τις κινήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι οδηγήθηκαν...







Ο Σπήλιος Κρικέτος, συνδικαλιστής αστυνομικός, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι σε ότι αφορά τις κινήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, «όπως καταγράφηκαν τα γεγονότα στην επίσημη έκθεση της ΓΑΔΑ: κρίθηκε ύποπτο ένα όχημα το οποίο ήταν κλεμμένο, έγινε σήμα στον οδηγό για να σταματήσει για έλεγχο σε ασφαλές σημείο, ο οδηγός διέφυγε, το αυτοκίνητο χάθηκε από τους αστυνομικούς και εντοπίστηκε αργότερα, κάποια στιγμή που εγκλωβίστηκε από ένα λεωφορείο το αυτοκίνητο, ο οδηγός έκανε όπισθεν και παρέσυρε πέντε μηχανές των αστυνομικών».

Συμπλήρωσε, «δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι εμβολίστηκαν πέντε μηχανές. Αυτοί οι αστυνομικοί βρίσκονται σε άμυνα και υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ζωή τους. Όλα θα ερευνηθούν, όπως διέταξε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και να γίνει και επιχειρησιακός έλεγχος για να δούμε τι ακριβώς συνέβη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.