Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατηγορούμενοι οι 7 αστυνομικοί που πυροβόλισαν στο Πέραμα...!!! Έπρεπε να τους εμβολίζουν οι κακοποιοί και να λένε ευχαριστώ...

Το αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 20χρονου που ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ την ίδια ηλικία έχει κα...






Το αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 20χρονου που ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ την ίδια ηλικία έχει και ο συνοδηγός που δέχτηκε τη βολίδα στο χέρι. Ο επιβάτης που κατάφερε να διαφύγει είναι 15 ετών.

Οι επτά αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο είναι κατηγορούμενοι. Στους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι υπόλοιποι πέντε κρατούνται και σύμφωνα με πληροφορίες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


Όλα ξεκίνησαν όταν στη λεωφόρο Θηβών, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το λευκό αυτοκίνητο με τους τρεις επιβαίνοντες και επειδή το θεώρησαν ύποπτο, έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει.

Εκείνος όμως δεν υπάκουσε και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη από τη Θηβών, συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι και κατέληξε στις οδούς Φρίξου και Ιωνίας στο Πέραμα, όπου και τελείωσε με τραγικό τρόπο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου όχι μόνο προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο αλλά επιχείρησε ακόμη και να εμβολίσει τους αστυνομικούς, πέφτοντας πάνω σε μια μηχανή της ΔΙΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο οδηγός του αυτοκινήτου και λίγο μετά να υποκύψει στα τραύματά του. Τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένα δεύτερο άτομο, ενώ ο τρίτος επιβάτης του αυτοκινήτου κατάφερε να διαφύγει από το σημείο και αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.