Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε παράκρουση οι Τούρκοι: «Έρχονται οι Αμερικάνοι με Βάση στην Σαμοθράκη 7 μίλια από την Ίμβρο... Στόχος τους τα Δαρδανέλια»

Τουρκικά δημοσιεύματα επιμένουν πως στη νέα αμυντική συμφωνία που υπέγραψαν Ελλάδα και ΗΠΑ, γίνεται αντιληπτό ότι οι ΗΠΑ επιχειρούν να δημι...






Τουρκικά δημοσιεύματα επιμένουν πως στη νέα αμυντική συμφωνία που υπέγραψαν Ελλάδα και ΗΠΑ, γίνεται αντιληπτό ότι οι ΗΠΑ επιχειρούν να δημιουργήσουν μια νέα βάση στα νησιά του Αιγαίου. 

“Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τη δημιουργία μιας βάσης στο νησί της Σαμοθράκης, το οποίο απέχει μόλις 7 μίλια από τη Gökçeada” (Ίμβρος), λέει δημοσίευμα του ο τουρκικός ιστότοπος sozcu.com.

Επικαλείται μάλιστα τον “Ελεύθερο Τύπο” σημειώνοντας όσον αφορά στην συμφωνία πως “αποδείχθηκε ότι ορισμένα νησιά μέσα”

Το ίδιο πρακτορείο συνεχίζει:

“Σε δήλωσή του στα ΜΜΕ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται να χτίσουν μια νέα αμερικανική βάση στο νησί του Αιγαίου, που θα διευκολύνει την ενίσχυση και την ταχεία ανάπτυξη της παρουσίας των Ναυτικών δυνάμεων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, κάτι που ισχύει και για το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Έχει ανακοινωθεί ότι το νησί όπου θα εγκατασταθεί η αμερικανική βάση είναι το νησί Σαμοθράκη, 7 μίλια από το νησί Gökçe (Ίμβρος). Ανακοινώθηκε ότι η απόφαση ελήφθη με το σκεπτικό ότι βρίσκεται κοντά στην Αλεξανδρούπολη (Έβρος) και έχει γεωγραφική θέση για να ακολουθήσει το πέρασμα του ρωσικού ναυτικού από τα Δαρδανέλια”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.