Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κόπηκαν τα πόδια των Τούρκων... «100 γαλλικά μαχητικά στο Αιγαίο σε περίπτωση κρίσης με την Ελλάδα»...

Τούρκος Πτέραχος ε.α. ομιλεί περί αναπόφευκτης πολεμικής σύγκρουσης μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας σε Αιγαίο/Α.Μεσόγειο Σε ένα τρελό χορό σεναρίων...







Τούρκος Πτέραχος ε.α. ομιλεί περί αναπόφευκτης πολεμικής σύγκρουσης μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας σε Αιγαίο/Α.Μεσόγειο

Σε ένα τρελό χορό σεναρίων καταστροφολογίας της Τουρκίας από τις ελληνικές συμμαχίες, έχει αποδοθεί μια συγκεκριμένη κάστα Τούρκων συμβούλων ( απόστρατοι αξιωματικοί κυρίως), οι οποίοι για κάποιον λόγο δυναμιτίζουν το κλίμα εντός Τουρκίας, κατά της συμφωνίας Ελλάδος-Γαλλίας, την οποία φοβούνται περισσότερο από αυτή Ελλάδος-ΗΠΑ.

Ένας από αυτούς ο γνωστός Τούρκος Πτέραρχος Erdoğan Karakuş, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο η Ελλάδα αγόρασε μαχητικά αεροσκάφη από τη Γαλλία αντί των ΗΠΑ δήλωσε:

"Γνωρίζουν ότι όταν μπουν σε πόλεμο με την Τουρκία, για αυτό και θα έρθουν στην Ελλάδα περίπου 8 μοίρες γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών.

Δεδομένου ότι πρόκειται για τον ίδιο τύπο αεροσκαφών (Rafale F3), μόνο τα εμβλήματα τους θα αλλάξουν, για να μας επιτεθούν από το Αιγαίο. Η Γαλλία θα αναδιατάξει ολόκληρη την αεράμυνα της Ελλάδας.

Ταυτόχρονα όλα τα ελληνικά βομβαρδιστικά ,( F-4) θα επιτεθούν στην Τουρκία με κάποιο τρόπο. Με λίγα λόγια, ο αριθμός των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών σε περίπτωση ελληνοτουρκική συρράξεως θα έχει αυξηθεί κατά περίπου 100 -150 », είπε ο ίδιος.

Σημειώνοντας ότι σε περίπτωση πιθανού πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, η Γαλλία θα παρέμβει και θα στείλει μαχητικά αεροσκάφη της στην περιοχή, ο Καρακούς ανέφερε επίσης το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για αύξηση των θαλάσσιων συνόρων στα 12 μίλια.

Ο Τούρκος Πτέραρχος ε.α. υπογραμμίζοντας ότι η επέκταση των 12 μιλίων δεν μπορεί να ανακοινωθεί αυθαίρετα από την Ελλάδα, τόνισε ότι οι ΗΠΑ δεν θα επιτρέψουν ποτέ να παρεμποδιστεί το δικαίωμα ελεύθερης διέλευσης στο Αιγαίο και δεν θα αποδεχθούν αυτήν την κίνηση.

Ο Karakuş υπογράμμισε ότι εάν ανακοινωθεί αύξηση σε 12 μίλια της ελληνικής ΑΟΖ , σχεδόν όλο το Αιγαίο Πέλαγος θα ανήκει στην Ελλάδα, επομένως αμερικανικά και ρωσικά πολεμικά πλοία δεν θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα.

Ο ίδιος μίλησε επίσης και για το αίτημα της Τουρκίας για εκσυγχρονισμό 40 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 σε επίπεδο BLOCK 70 από τις ΗΠΑ.

"Οι ΗΠΑ έχουν λογικούς ανθρώπους. Και ΟΙ λογικοί άνθρωποι δεν θέλουν η Τουρκία να προσβληθεί τόσο ωμά και να στραφεί προς τη Ρωσία. Τονίζω όμως ότι όσα κράτη δεν κατασκευάζουν τα δικά τους μαχητικά αεροσκάφη, δεν θα μπορούν να επιβιώσουν, έτσι και η Τουρκία ετοιμάζει το δικό της εθνικό μαχητικό με το πρόγραμμα National Combat Aircraft (MMU).

Το αεροσκάφος MMU θα είναι το πρώτο βήμα στην ανάπτυξη όλων των άλλων βιομηχανιών. Το τουρκικό αεροσκάφος θα πρέπει επίσης να είναι ανώτερο από τα αεροσκάφη που κατασκευάζονται από άλλες χώρες, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε την χώρα μας ζωντανή στο μέλλον", κατέληξε ο ίδιος.

Εδώ έχουμε έναν αδυσώπητο πόλεμο προπαγάνδας των Τούρκων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με στόχο τις αμυντικές συμφωνίες της Ελλάδος με Γαλλία και ΗΠΑ.

Δεν περίμεναν τέτοιο “χτύπημα” οι Τούρκοι από την ‘χρεοκοπημένη” Ελλάδα, και μάλλον ούτε οι φίλοι τους οι Γερμανοί ( η Μέρκελ μεταβαίνει στην Κων/πολη για να αποχαιρετήσει τον στενό φίλο της Ερντογάν).

Ο Τούρκος πτέραρχος ε.α. μας ομιλεί επίσης για τα 12 μίλια, αφού αυτός είναι ο καημός προς το παρόν της Άγκυρας, δηλώνοντας ότι οι ΗΠΑ, δε θα συναινούσαν σε μια τέτοιου τύπου ελληνική κίνηση αφού το Αιγαίο θα “έκλεινε” για αυτούς και τους Ρώσους.

Δεν σκέφτηκε ο ίδιος όμως ότι, αυτό ακριβώς ίσως να επιδιώκουν οι ΗΠΑ με την συμφωνία με την Ελλάδα, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα έκλεινε η ελεύθερη μόνο για την Ρωσία, αφού οι Αμερικανοί με τις βάσεις τους στην Ελλάδα δεν θα έχουν ποτέ πρόβλημα “διέλευσης”;pentapostagma.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.