Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφγανός δικαστής : «Δύο ποινές υπάρχουν για τους ομοφυλόφιλους, είτε λιθοβολισμός, είτε χτίσιμο» !!

Οι Ταλιμπάν που ανέλαβαν την κυβέρνηση στο Αφγανιστάν, άρχισαν να κυνηγάνε τους LBGT+ . Τα μέλη της κοινότητας LBGT+ στο Αφγανιστάν, ανησ...






Οι Ταλιμπάν που ανέλαβαν την κυβέρνηση στο Αφγανιστάν, άρχισαν να κυνηγάνε τους LBGT+ . Τα μέλη της κοινότητας LBGT+ στο Αφγανιστάν, ανησυχούν περισσότερο από ποτέ.
…..
Η ομοφυλόφιλη γυναίκα Ράμπια μιλωντας στην DW είπε : “Οι Ταλιμπάν στην κοινωνία μας μας βλέπουν ως σκουπίδια. Επιδιώκουν να μας εξαλείψουν”.

Στο Αφγανιστάν όπου η ομοφυλοφιλία θεωρείται ανήθικη και παραβίαση του Ισλάμ, η κοινότητα LBGT+ ήταν υποχρεωμένη να ακολουθεί μια κρυφή ζωή. Σύμφωνα με τον νόμο του 2017 αλλά και τους νόμους της σαρία, άτομο που βρεθεί “ένοχο” για ομοφυλοφιλία μπορεί να τιμωρηθεί με ποινή ισόβιας φυλάκισης η και να εκτελεστεί
…….
Ο δικαστής Γκιούλ Ραχίμ που δικάζει σε μια από τις επαρχίες του κεντρικού Αφγανιστάν, μιλώντας στην DW είπε πως “Για τους ομοφυλόφιλους μπορούν να επιβληθούν δύο μόνο ποινές. Ή λιθοβολισμός, η χτίσιμο πάνω τους. Το δε ύψος του τοίχου πρέπει να είναι 2,5-3 μέτρα”.
……
Η Φαράζ μιλώντας στην DW είπε : “Υπάρχει ειδική ομάδα εντός των Ταλιμπάν που αναζητεί τους ομοφυλόφιλους. Γυρνάνε δρόμο-δρόμο και όταν μάθουν πως κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, δεν διστάζουν να τον σκοτώσουν¨.
….
https://www.dw.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.