Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στην Εύβοια: «Εκκενώστε τώρα τις Μηλιές προς Ιστιαία»

Δίχως τελειωμό ο πύρινος εφιάλτης που καταστρέφει εδώ και πέντε ημέρες την Εύβοια. Δυστυχώς, η φωτιά έφτασε και μια ανάσα από το χωριό Μηλιέ...




Δίχως τελειωμό ο πύρινος εφιάλτης που καταστρέφει εδώ και πέντε ημέρες την Εύβοια. Δυστυχώς, η φωτιά έφτασε και μια ανάσα από το χωριό Μηλιές, στα βόρεια της Εύβοιας. Πρόκειται μάλιστα για νέο μέτωπο που ξέσπασε σε σχέση με αυτά στην Ιστιαία και στο Καντήλι.

Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την Εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις Μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς Ιστιαία. 

«Αν βρίσκεστε στις Μηλιές Ευβοίας, εκκενώστε τώρα προς Ιστιαία! Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» ανέφερε το μήνυμα.

Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι στιγμές στα χωριά Σήμια, Κρυονερίτης, Μηλιά και Αγδίνες, στην Εύβοια, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα με την τεράστια φωτιά.

Οι φλόγες απείλησαν να κυκλώσουν όχι μόνο τα χωριά αλλά και τις πυροσβεστικές δυνάμεις που ήταν μέσα σε αυτά και πρόλαβαν να φύγουν όταν δόθηκε εντολή να υποχωρήσουν για να μην εγκλωβιστούν.

Το πύρινο μέτωπο έχει «πάρει» κατεύθυνση προς Ιστιαία, με τους κατοίκους της περιοχής να βλέπουν ανήμποροι την τραγική αυτή κατάσταση να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.