Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με την Ελλάδα στις φλόγες.... Ρομά έκοβαν τα καλώδια από τις γεννήτριες των ψυγείων του «Προμηθέα»

Συναγερμός σήμανε στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι , καθώς άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια στις γεννήτριες των ψυγείων με αποτέλ...





Συναγερμός σήμανε στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι , καθώς άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια στις γεννήτριες των ψυγείων με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος να καταστραφούν 6.5000 εμβόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η δυσλειτουργία που δημιουργήθηκε στα ψυγεία, στα οποία φυλάσσονται τα εμβόλια έγινε αμέσως αντιληπτό στο εμβολιαστικό κέντρο και ξεκίνησαν όλες οι διαδικασίες για να μεταφερθούν τα εμβόλια σε ασφαλές περιβάλλον και να μην καταστραφούν.

Αμεσα ξεκίνησε έλεγχος για να εντοπιστεί το πρόβλημα και τελικά προς έκπληξη όλων διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι είχαν κόψει τα καλώδια από τις γεννήτριες. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησε έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε πως από τα καλώδια που είχαν κοπεί είχε αφαιρεθεί χαλκός, γεγονός που κινεί υποψίες ότι μπορεί οι δράστες να είναι Ρομά, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες συμμορίες που αφαιρούν το χαλκό από καλώδια.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.