Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Φωτιά και στη Μεσσηνία - Μάχη σε πολλά μέτωπα

Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση στη Μεσσηνία με αρκετά μέτωπα να παραμένουν ενεργά. Αναζωπύρωση υπήρξε στο Διαβολίτσι, με τη φωτιά...







Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση στη Μεσσηνία με αρκετά μέτωπα να παραμένουν ενεργά. Αναζωπύρωση υπήρξε στο Διαβολίτσι, με τη φωτιά να προχωρά και να βρίσκεται στα όρια του χωριού Φίλια. 

Η περιοχή είναι δύσβατη, με τους κατοίκους να προσπαθούν με μηχανήματα και υδροφόρες στα όρια του χωριού να περιφρουρήσουν τα σπίτια του. 

Μάχη με τις φλόγες γύρω από το Δεσύλλα έδωσαν τις νυχτερινές ώρες πυροσβέστες και εθελοντές με σκοπό να μην μπει η φωτιά στο χωρίο και ενώ φυσούσαν δυνατοί άνεμοι. Γύρω στις 3:30 π.μ. οι άνεμοι καταλάγιασαν βοηθώντας σημαντικά το έργο της κατάσβεσης με το μέτωπο πλέον αυτή την ώρα να παρουσιάζει λίγο καλύτερη εικόνα σε σχέση με τις προηγούμενες ώρες, χωρίς πάντως να έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος.

Όσον αφορά την κατάσταση στα χωριά της Μεγαλόπολης η κατάσταση εκεί παραμένει δύσκολη με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην περιοχή των Χράνων. 

Στην περιοχή του Μαγκλαβά η κατάσταση φαίνεται να είναι καλύτερη παρά το γεγονός, ότι την νύχτα υπήρξαν κάποιες αναζωπυρώσει, τις οποίες όμως τις πρόλαβαν εγκαίρως. Μεγάλο στοίχημα στην περιοχή είναι η άμεση επέμβαση σε τυχόν νέες αναζωπυρώσεις, ώστε να μπορέσει προσεχώς να ελεγχθεί η κατάσταση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.