Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στη μεγάλη φωτιά της Ηλείας... Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν έντρομοι τα σπίτια τους

Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν έντρομοι τα σπίτια τους σε περιοχές της Ηλείας, στη θέα της φωτιάς από τα χωριά Πουρνάρι, Πλάτανο και Πελόπιο. Σύ...







Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν έντρομοι τα σπίτια τους σε περιοχές της Ηλείας, στη θέα της φωτιάς από τα χωριά Πουρνάρι, Πλάτανο και Πελόπιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, υπάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του Πελοπίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για άτομο ΑΜΕΑ μαζί με τον γιο του στο χωριό του Πελοπίου.

Η φωτιά απειλεί σπίτια ενώ υπάρχουν πληροφορίες για σπίτια που έχουν ήδη καεί στο Πελόπιο, στο Πουρνάρι και στον Πλάτανο.

Πριν από λίγο δόθηκε εντολή για την εκκένωση και της Αρχαίας Ολυμπίας σύμφωνα με το ILIALIVE.

Ο Δήμαρχος Πύργου, μιλώντας στο newsit.gr είπε ότι ο ίδιος είχε πληροφορίες και για δύο εγκλωβισμένους πυροσβέστες, που όμως τελικά, σώθηκαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsit.gr ο Δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Η φωτιά ήταν κοντά στην Αρχαία Ολυμπία η οποία και τέθηκε υπό έλεγχο! Στην Ηλεία τώρα έχουν εκκενωθεί οικισμοί. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με την Πολίτικη Προστασία. Η μόνη αναφορά που έχω για εγκλωβισμένους είναι για 2 πυροσβέστες οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στο Πελόπιο στον Άι Γιάννη, όπου και διέφυγαν τον κίνδυνο».

Πριν από λίγο έφτασε και το ρωσικό αεροσκάφος Beriev για να επιχειρήσει στο πύρινο μέτωπο της Ολυμπίας.

Νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα του 112 προς τους κατοίκους από Πελόπιο, Πλατανο, Κοσκινια, Μάγειρα, Κλαδέο να εκκενώσουν προς Πύργο μεσω Ε.Ο Τρίπολης ενώ οι κάτοικοι Καυκανιά και Χελιδόνι να εκκενώσουν προς Πελόπιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.