Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θοδωρής Ιακωβίδης: Δεν είμαι επαίτης, θέλω να ανεβάζω την ελληνική σημαία στα ψηλότερα βάθρα

Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το άθλημά του ο αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής του σ...







Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το άθλημά του ο αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής του στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τα δάκρυά του προκάλεσαν συγκίνηση και συγκλόνισαν, ενώ άλλοι αθλητές έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Πύρρος Δήμας.

Ο ίδιος ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, είπε: "Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω με τις υπάρχουσες συνθήκες. Το κράτος είναι απόν και πόσο να κρατάει ο Έλληνας αθλητής ο δόλιος; Πόσο να παλεύει μόνος του με τα κύματα;" αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: "Την έχω πάρει την απόφασή μου από τα 27 να σταματήσω. Απλά έκανα μια τελευταία προσπάθεια για το Τόκιο, ούτε και αυτή ξέρω γιατί την έκανα!"

"Είναι πολύ λυπηρό, η περηφάνια μου δεν το σηκώνει αυτό, να ξέρω ότι ο φυσιοθεραπευτής που εργάζεται πάνω μου και με κάνει καλά, και προσφέρει έργο, να μην μου παίρνει λεφτά επειδή ξέρει ότι είμαι δύσκολα. Οι γονείς μου βοηθούσαν ως ένα σημείο. Πλέον δεν βοηθάνε. Έχω φτάσει 30 χρονών και έχω και αυτήν την περηφάνια που και να ήθελαν να βοηθήσουν δεν θα τους επέτρεπα. Τώρα πρέπει να βοηθάω εγώ" τόνισε.

Όσο για το γεγονός ότι φίλοι του Παναθηναϊκού ανακοίνωσαν ότι θέλουν να τον στηρίξουν οικονομικά για να συνεχίσει, είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον παναθηναϊκό κόσμο και έχω πληροφορίες ότι έχουν ενδιαφερθεί και φίλαθλοι άλλων ομάδων να βοηθήσουν. Δεν έχω λόγια, είναι πολύ συγκινητικό τους ευχαριστώ πολύ όλους. Μακάρι να αλλάξει κάτι. Γιατί δεν είναι το θέμα να μου δώσουν κάποια χρήματα, δεν κάνω επαιτεία, δεν το θέλω αυτό. Καλύτερα αυτά τα λεφτά να τα μαζέψουν να τα δώσουν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Θέλω να μπορώ να κάνω αυτό το άθλημα που αγαπώ στο 100% και να βγαίνω με τη σημαία της χώρας μου, να βγαίνω στους αγώνες και να την ανεβάζω στα ψηλότερα βάθρα. Το θέμα είναι κρατικό. Θέλω να μπει ο κρατικός μηχανισμός μπροστά και να βοηθήσει τόσο εμένα όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της ολυμπιακής ομάδας, να τους κάνει πιο εύκολο το έργο" υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.