Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με την Ουγγαρία στον ημιτελικό της Παρασκευής (6/8) η Εθνική πόλο

Η Ουγγαρία θα είναι το τελευταίο εμπόδιο της Ελλάδας πριν από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στο πόλο ανδρών. Οι πρωταθλητέ...






Η Ουγγαρία θα είναι το τελευταίο εμπόδιο της Ελλάδας πριν από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στο πόλο ανδρών.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2020 απέκλεισαν με 15-11 την Κροατία στον 4ο προημιτελικό και θα παίξουν ξανά με την Ελλάδα την Παρασκευή (09:30) στον ημιτελικό.

Η Κροατία μετά από 2 σερί τελικούς (2012 χρυσό, 2016 ασημένιο) δεν θα είναι στους «4» σε Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ η Ουγγαία επιστρέφει στην τετράδα πρώτη φορά μετά από το 2008.

Η Ουγγαρία έχει 9 χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες εκ των οποίων τα 3 συνεχόμενα (2000-2008).

Η πρεμιέρα και οι ημιτελικοί

Στην πρεμιέρα του Α' ομίλου η Ελλάδα είχε επικρατήσει με 10-9 και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της επί της Ουγγαρίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θυμίζουμε η Ελλάδα απέκλεισε με 10-4 το Μαυροβούνιο αλλά σίγουρα το παιχνίδι με την Ουγγαρία θα είναι πιο δύσκολο αφού ο νικητής παίρνει σίγουρα μετάλλιο.

Η Ελλάδα είχε κερδίσει την Ουγγαρία με 8-4 στον ημιτελικό του FINA Cup της Αθήνας το 1997 ενώ είχε χάσει με 7-6 στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Μόντρεαλ (2015) και με 7-5 στον ημιτελικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (2017).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.