Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εικόνες αποκάλυψης στην Τουρκία: 40 νεκροί από τις πλημμύρες, κατέρρευσαν πολλά κτήρια... Ψάχνουν αγνοούμενους στα συντρίμμια οι διασώστες

Τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων χρόνων βιώνει η Τουρκία, με τις οικογένειες των αγνοούμενων να παρακολουθούν σήμερα εναγωνίως τους ...





Τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων χρόνων βιώνει η Τουρκία, με τις οικογένειες των αγνοούμενων να παρακολουθούν σήμερα εναγωνίως τους διασώστες να διεξάγουν έρευνες στα κτίρια που κατέρρευσαν.

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πλημμύρες στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, στη βόρεια Τουρκία, στη δεύτερη φυσική καταστροφή που έπληξε τη χώρα αυτόν τον μήνα.

Σε βίντεο, που κατέγραψε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters με τη βοήθεια drone, αποκαλύπτεται το μέγεθος της καταστροφής στην πληγείσα πόλη Μποζκούρτ, όπου οι ομάδες διάσωσης επιχειρούν στα κτίρια που κατέρρευσαν.

Τριάντα τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από τις πλημμύρες στην επαρχία Κασταμονή, στην οποία βρίσκεται το Μποζκούρτ και άλλοι έξι άνθρωποι στη Σινώπη, έγινε γνωστό από την Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών της Τουρκίας (AFAD).

Σε ένα από τα κτίρια που κατέρρευσαν κατά μήκος της όχθης ενός ποταμού που υπερχείλισε, πιστεύεται που βρίσκονται θαμμένοι 10 άνθρωποι. Οι ορμητικοί χείμαρροι παρέσυραν τα θεμέλια και άλλων πολυκατοικιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.