Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κύπρος: Μία σύλληψη για την μεγάλη φωτιά στον Αρακαπά Λεμεσού... Στο σκοτάδι οκτώ κοινότητες...

Δύσκολη η νύχτα στην Κύπρο... άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους σε λίγα λεπτά! Δύσκολη και άνιση η μάχη. Άμεση υποστήριξη των πληγέντων από το ...





Δύσκολη η νύχτα στην Κύπρο... άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους σε λίγα λεπτά! Δύσκολη και άνιση η μάχη. Άμεση υποστήριξη των πληγέντων από το κράτος

Στη σύλληψη ενός ατόμου, το οποίο και ανακρίνεται για τη μεγάλη φωτιά στη Λεμεσό, προχώρησε η Αστυνομία Κύπρου. Ειδικότερα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 67χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με τη μεγάλη πυρκαγιά στον Αρακαπά, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία Κύπρου.

Στο σκοτάδι βύθισε οκτώ κοινότητες η μεγάλη φωτιά στον Αρακαπά, με το κύριο πρόβλημα αυτή τη στιγμή να εντοπίζεται στην απενεργοποίηση των υδραντλιών της γύρω περιοχής εμποδίζοντας το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να τιθασεύσει τον πύρινο όλεθρο που μαίνεται στην περιοχή.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου είπε πως λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς, το δίκτυο ηλεκτροδότησης έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρεύμα οι κοινότητες, Αρακαπάς, Επταγώνια, Κελλάκι, Πραστιό Κελλακίου, Αγίοι Βαβατσινιάς, Μελίνη, Οδού και Ορά.

Όπως ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου, εκ πρώτης όψεως υπάρχουν πολλές ζημιές στο δίκτυο, διότι η φωτιά κατέκαυσε μεγάλο αριθμό πασσάλων. Πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως είναι αδύνατον να πλησιάσουν οι τεχνικοί της ΑΗΚ για μια αποτίμηση των ζημιών λόγω της πυρκαγιάς.

Σε στενή επαφή με τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας βρίσκεται ο Ευρωπαίος Επίτροππος αρμόδιος για τη Διαχείριση Κρίσεων, Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Πολιτικής Προστασίας Janez Lenarčič.
 



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.